HTC Touch HD
- kawasaki
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
HTC Touch HD
ZDrawím vas...chem sa spýtat kolko bi vyšiel touch HD v malajzi lebo stryko tam teraz ide a ci sa mi to oplaty aby mi to tam kupil kolko to vychadza atd....ale asi ano že???Dakujem za všetky odpovede:)
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
nic ve zlém, ale to je teda něco! kolega ti jasně napsal, že i když ušetříš, tak se to s ohledem záruku nevyplatí. mám ti to přeložit do slovenštiny, aby to bylo jasné?
btw: pro každého je úspora něco jiného. pro někoho stovka, pro někoho tisíc. tak si vem kalkulačku a spočítej si, jestli se to vyplatí tobě samotnému. fakt příspěvky o ničem
btw: pro každého je úspora něco jiného. pro někoho stovka, pro někoho tisíc. tak si vem kalkulačku a spočítej si, jestli se to vyplatí tobě samotnému. fakt příspěvky o ničem
-
RDT
- VIP

- Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS
*.avi NENÍ FORMÁT!palcco wrote:...a jine formaty jako *.avi apod? ...
Pokud bylo "formátem *.avi" myšlen formát DivX, tak ten je možné přehrávat na kterémkoli Windows Mobile zařízení. Stačí nainstaloval některý z přehrávačů. Třeba zmíněný CorePlayer.
HTC Touch HD
Zdravím
chci si koupit HDéčko ale mam jeden dotaz? Když vám někdo volá nepříjme se hovor sám,když bude HDéčko v kapse ??
chci si koupit HDéčko ale mam jeden dotaz? Když vám někdo volá nepříjme se hovor sám,když bude HDéčko v kapse ??
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
HTC Touch HD
Je to málo pravděpodobné. Tzv. Slider tomu dost účinně brání.
HTC Touch HD
Podle mých zkušeností je to naopak vysoce pravděpodobné, protože to nepřijmeš/neodmítneš sliderem, ale tlačítkem se sluchátkem. Nicméně existuje řešení v podobě přemapování funkcí tlačítek, aplikace AEButton.
Pak už to skutečně náhodně přijmout skoro nejde.
Pak už to skutečně náhodně přijmout skoro nejde.
-
RDT
- VIP

- Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS
HTC Touch HD
Osobně se mi také několikrát sám zvednul hovor, ale až při vyndávání z pouzdra. Řešil jsem to tím, že si teď dávám při vytahování větší pozor
.
-
radims69
- nováček

- Zařízení: HTC Touch HD, ROM "kwbr Topix 3.5"
HTC Touch HD
Resi to taky S2U2 ktery odemkne klavesy a displej sliderem. A lze taky zvolit zachytavani prichoziho hovoru s blokaci tlacitek a s prijmutim nebo odmitnutim hovoru sliderem.