Hláška.
Hláška.
Mám Cruise a po instalaci prográmku z PC do zařízení se mi po spuštění nebo restartu objeví hláška "Soubor 'Storage' nelze otevřít.Buď není podepsán atd.Pokud problém přetrvává,zkuste reinstalovat nebo obnovit tento soubor." Potvrdím,hláška zmizí a vše funguje OK.Ať hledám jak hledám,tento soubor jsem nikde neobjevil,abych ho odstranil.Poraďte co s tím.Jsem laik.
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Nehledej zástupce Storage. Storage byva vetsinou mysleno interni pamet PDA. Storage=uschova,sklad ;
Vypis sem pls vsechny soubory, ktere mas ve slozce StartUp, takovou hlasku nekdy zpusobi nejaky pofiderni soft a pokud ji dostavas po restartu tak ma nejspis Jirka pravdu a ten balast bude v programech 'po spuštění', cili StartUp
Vypis sem pls vsechny soubory, ktere mas ve slozce StartUp, takovou hlasku nekdy zpusobi nejaky pofiderni soft a pokud ji dostavas po restartu tak ma nejspis Jirka pravdu a ten balast bude v programech 'po spuštění', cili StartUp
jen mě tak napadlo, nepouští se ti ze startupu nějakým zástupcem třeba aplikace, kterou máš na paměťové kartě (respektive měl si, a smazal ji), a ono ji to teď nemůže najít, a proto se chyba objevuje (případně i v paměti zařízení, nelpší by bylo, kdyby ta chybová hláška byla v eng, u cz překladů to často bývá nepřesné a nejde to z toho pak tak dobře poznat).