MDA compact IV a kontakty

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Post Reply
ogi
nováček
nováček
Zařízení: Iphone 3GS 16 GB FW 3.1.3

MDA compact IV a kontakty

Post by ogi »

Ahoj, potřeboval bych poradit. Jsem u PPC Lama. Potřeboval ych v PC upravit kontakty co mam v mda, ale vůbec nevim jak to mam udělat. Mám OS Vistu a nainstalovane device center, synchronizuji, vše ok ale nevim kde a jak je mam otevřit. Dočetl jsem se že něco v outloku, tak jsem nainstaloval outlok 2003 ale vůbec nevím co s tím. Jinak activesync 4.5 není kompatibilni s Vistou. PoraĎte pls co a jak mam udělat. dík
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Post by p.a.Ť.o »

Vistu nemám, ale co takhle synchronizovat outlook s device center? Zapojit kabel do pda a pc a mělo by to fungovat, ne?
vlasta
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Advantage a Omnia 7.

Post by vlasta »

Když mám VISTY, tak AS nefunguje. Ze stránek Microsoftu - mobilní zařízení, si stáhni synchronizační program - Centrum zařízení Windows Mobile, pěkně v češtině. No a když je už nainstalovaný OUTLOOK, ta zaškrtnout, že synchronizovat také kontakty. A potom se v nich na PC můžeš hrabat, jak chceš.
ogi
nováček
nováček

Post by ogi »

takže Centrum zařízení Windows Mobile 6 pro systém Windows Vista mám nainstalované, mam zaškrtnute kontakty pro synchronzaci ale vůbec nevím jak to mám v outlooku otevřít?
ogi
nováček
nováček

Post by ogi »

Takže jsem na to nakonec přišel. njn chybama se člověk učí... :)
Po připojení MDA v centrumu zařízení WM stačí v nastavení mobilního zařízení kliknout na změnit nastavení synchronizace obsahu, a tam u každe kategorie (kontakty, ukoly, kalendař atd...) kliknout na nastaveni synchronizace, a odškrtnout počítač se systemem windows 2.

Díky

:wink:
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond”