HTC Touch Pro možná nabídne českou HW klávesnici (oživeno)
-
Luboš Klicpouch
- smartguru

- Zařízení: SGN
-
Radek Hübl
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
-
Radek Hübl
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
-
Luboš Klicpouch
- smartguru

- Zařízení: SGN
jj, jen česká lokalizace.. Je řešena interwritem, škoda že ne v romce... Trochu to možná spomaluje... Ale užívání je dobré..
Prosím, jak udělat aby to psalo české znaky? Prosím o návod či link.. (mám zkušennost, že se tu vytvoří diskuse o tom, komu to jde, komu ne a podobně, ale jak to udělat, se tu neukáže
)
Díky.
Prosím, jak udělat aby to psalo české znaky? Prosím o návod či link.. (mám zkušennost, že se tu vytvoří diskuse o tom, komu to jde, komu ne a podobně, ale jak to udělat, se tu neukáže
Díky.
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
to Bigis: zkoušel jsi tohle nastavení? jinak to, že to není součástí rom je dobrě, protože se čeština "může rozchodit" na EN verzích TP.
tohle by mělo fungovat bez editace sym.0409.txt souboru (tam si nadefinuješ do řádku českou abecedu a přepíšeš originální txt soubor ve \windows)
vyzkoušej a dej vědět...
začínající diskuze zdeNa záložce Klávesnice se dá také zapnout podpora hardwarové klávesnice, změní se tím rozložení znaků u hardwarové klávesnice na české.
tohle by mělo fungovat bez editace sym.0409.txt souboru (tam si nadefinuješ do řádku českou abecedu a přepíšeš originální txt soubor ve \windows)
vyzkoušej a dej vědět...