Zdravim Lidi,
Mam problem se synchronizaci kontaktu z Outlooku. Po prvni instalaci softwaru Windows Mobile Device Center problehal synchromizace OK. Vsechyn kontakty jsem mel v Telefonu ale z nabidce pres 3D Touch Flow se mi jich ukazovalo asi jen 6 ale zbytet jsem mel v Strat- Kontakty (nevim proc to tak je ale pokud nekdo vite jak to poresit tak please piste) nic mene po Druhe synchronizaci (kterou sjem omilem prerusil) mi telefon nejde synchronizovat pise to neustale nejakou chybu. Jen probehne rychle zelena linka a tod vse. nevite co stim?
HTC Diamon a synchronizace kontaktu z Outlook pres WMDC
Ahoj tak jsem to poresil Master Resetem (telefon mam teprve druhy den takze jsem v nem nic nemel (krom tech par kontaktu a par aplikaci). Ted uz to jede vse vpoho. Ten problem tykajicise toho ze kontakty jsem mel sice v Start- Kontakty ale nemel jsem je v 3D Touch Flow- Lide byl v tom ze jsem v Outlooku mel vsechna cila pridelena jako typ Jina (to znamena ze to nebyl ani mobl. ani pevna ani zamestnani) po prepsani vech kontaktu (coz uz nikdy delat nechci) jako Mobilni tel ci Prace atd.. uz je vse OK. Predtim jsem synchronizoval kontakzy z me stare Nokie 6230i takze to asi nejak nefungovalo jak melo. Ale ted uz vse ok