Exkluzivně: Nový smartphone HTC S740 s 256 MB RAM a GPS
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
Porovnání velikostí http://pocketnow.com/index.php?a=portal ... ws&id=5769
ale prosim te ja taky netouzim po miniaturnim mobilu ale kdyz si predstavitm ze mam v kapse Diamond a skoro o nem nevim a ze jsem mel predtim vorvane Kaisera a predtim asus P525 co mel na vysku 117mm tak radeji miniaturni ono hlavne u smartphonu jde o to aby to byl spis mobil nez naka krava u PPC jsem to vic schopen akceptovat nez u smartphonu...
Prva az-na-fotak-kladna recenzia: http://mobilearsenal.com/review/htc_ros ... aging.html
Ale ta cena, ktoru tam uvadzaju je uplne prestrelena. 460 eur? WTF?
Chcel by som sa spytat ako su na tom smartphone telefony s navigaciou? Z mojho predbezneho prieskumu mam trochu obavy, ze vyrobcovia SW na nich kaslu a sustredia sa iba na pocket pc ...
Ale ta cena, ktoru tam uvadzaju je uplne prestrelena. 460 eur? WTF?
Chcel by som sa spytat ako su na tom smartphone telefony s navigaciou? Z mojho predbezneho prieskumu mam trochu obavy, ze vyrobcovia SW na nich kaslu a sustredia sa iba na pocket pc ...
-
[T]trdlo_s.r.o.
- nováček

- Zařízení: HTC S710 [Voxík]
Nejvíc se mi u tohoto mobilu nelíbí ta HW klávesnice... Htc to poprvé udělalo na voxovi a teď už asi neudělá Sp kterej by HW neměl a to mě docela štve... Nevěřim těmdle novejm mechanismum vysouvání měl sem Voxe půl roku a byla to katastrofa... Je to u Sp celkem zbytečnost člověk si vystačí v poho s obyčejou klvesnicí... Jinak je to parádní stroj...! 
jenda.69: Diky, za odpoved. Pozeral som si pokrytie noveho Garminu. Bohuzial az buduci rok pojdem na kabriolete s priatelkou na vylet do Chorvatska tak si budem musiet znovu pozicat PDA s GPS, kedze CH pokryte prilis nie je. No aspon, ze sa nestratim v spletitych jednosmerkach nasho malebneho hlavneho mesta.
Akurat uz si trochu prestavam byt isty kupou S740 a znovu poskulujem po symbiane Ta cena je dooost prestrelena. Navyse som si zistoval par veci ohladom pohotovstneho rezimu (pre mna ako zabudliveho cloveka s nabitym programom nevyhnutna vec) a prekvapivo som u symbianu objavil necakane plus a WM zase necakane minus. No uvidim podla cien az bude v e-shopoch.
Akurat uz si trochu prestavam byt isty kupou S740 a znovu poskulujem po symbiane Ta cena je dooost prestrelena. Navyse som si zistoval par veci ohladom pohotovstneho rezimu (pre mna ako zabudliveho cloveka s nabitym programom nevyhnutna vec) a prekvapivo som u symbianu objavil necakane plus a WM zase necakane minus. No uvidim podla cien az bude v e-shopoch.