HTC Kaiser - problém s příchozími MMS

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Post Reply
RadekB
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S4

HTC Kaiser - problém s příchozími MMS

Post by RadekB »

Lidi, prosím, poraďte mi někdo, co mám dělat, už jsem úplně zoufalý. Nefungují mi u Kaisera příchozí MMSky. Všechna nastavení mám OK, MMS můžu v pohodě odeslat, příjemce jí dostane, ale jakmile někdo pošle MMS mně, nedostanu nic. Ještě donedávna vše fungovalo, nic jsem do PDA neinstaloval, nedělal jsem ani žádné změny v konfiguraci, jen jsem přístroj normálně používal a najednou před dvěma dny ty MMSky fungovat přestaly. Nepomohlo ani obnovení systému ze zálohy z doby, kdy bylo vše OK.
jjiirrii
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPhone 6S Plus

Post by jjiirrii »

Dělalo mi to taky a nešly mi MMS ani odesílat. Tak jsem se připojil ručně a zase to funguje.

Start/Nastavení/Připojení a klikni na ikonu Připojení.

Záložka Upřesnit/Vybrat sítě. Ve správě sítě mám jako první T-Mobile Internet a tu duhou jsem si nastavil T-Mobile MMS a klikni na Upravit.

Dále klikni na název toho připojení T-Mobile MMS a přidž ji. Vyběhne ti nabídka a vyber Připojit.

U jiných operátorů jsem to nezkoušel. Ani nevím proč to tak je, ale vždy když mi to začne dělat problémy, tak to tak připojím, tím se to nějak aktivuje a mám zase na chvíli klid.
RadekB
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S4

Post by RadekB »

Tak to nepomohlo. Se skřípěním zubů jsem udělal HR. Těsně po něm vše funguje. Teď obnovím systém ze zálohy a uvidíme...
Post Reply

Return to “HTC TyTN/TyTN II”