Hlasitost hovorů v HTC Diamond
-
Vitezslav2
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7
Mam problém se hlasitostí hovorů.Tlačítko na boku reaguje,ale když to dám na max. tak je to pořád docela potichu.Když dám ucho k tomu repro co je nahoře,tak je to z něj slyšet o neco hlasitějš.Mate někdo stejnej problém,nebo je to normální?
Díky za radu.
Potřeboval bych jen vědět,jestli je to normální,nebo ho mám reklamovat.
Díky za radu.
Potřeboval bych jen vědět,jestli je to normální,nebo ho mám reklamovat.
-
dj.paratko
- nováček

- Zařízení: SG II, HTC Diamond 2
-
dj.paratko
- nováček

- Zařízení: SG II, HTC Diamond 2
- Petr_K
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Diamond 2
Hlasitost zvonění, hlasitého hovoru nebo navádění je hodně mizerné a myslím si, že se s tím nedá nic dělat, protože konstrukčně to je neřešitelné, bohužel. Ale narazil jsem na video, kde to někdo upravuje, je to teda pěkně drsný a do toho já bych nešel, ale určité řešení to jistě je, ale posuďte sami.
Ono když se podíváte na PROčko, tak ten to tam má nějak podobně a v krytu není i foťáku a blesku krycí sklíčko, takže tam tudy mimojiné také vychází zvuk, proto je hlasitější. Hlasitost Pročka by mě docela už stačila i když to také není kdo ví co, ale co by člověk za to dal ...
Jinak by mě zajímal rozdíl před úpravou a po úpravě.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8lJoelgh ... re=related[/youtube]
Ono když se podíváte na PROčko, tak ten to tam má nějak podobně a v krytu není i foťáku a blesku krycí sklíčko, takže tam tudy mimojiné také vychází zvuk, proto je hlasitější. Hlasitost Pročka by mě docela už stačila i když to také není kdo ví co, ale co by člověk za to dal ...
Jinak by mě zajímal rozdíl před úpravou a po úpravě.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8lJoelgh ... re=related[/youtube]
- Petr_K
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Diamond 2
JuriG> Hele a Diamond v základu basuje? Teda ten můj co tady leží na stole o basech vůbec netuší co by to mělo znamenat. Ale jinak si myslím, že když se odkryje ta membrána, tak tozhodně nebude méně basovat než je tomu nyní. Pokud máš doma nějaký basák, zkus ho přikrejt nějakou deskou, jestli to bude víc basovat. 
Ta hlasitost přehrávání muziky je úplná katastrofa.Mám ho dva dny.A slyšet to trochu jde tak ve tři ráno,když je všude kolem mrtvo
Hezké že jsem k tomu dostal TomTom navigaci.Ale hlasovou navigaci asi těžko využiju.Když to nebude slyšet.Jedině tak přes sluchátka.
Největší mínus tohoto MDA.Spolu s výdrží baterie.
Hezké že jsem k tomu dostal TomTom navigaci.Ale hlasovou navigaci asi těžko využiju.Když to nebude slyšet.Jedině tak přes sluchátka.
Největší mínus tohoto MDA.Spolu s výdrží baterie.