Je uvedení Xperie na spadnutí? Výrobce zveřejnil nové video

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7

Post by Radek Hübl »

žadný ze součatně prodáváný to neumí a protože se jedná z části o HW věcičku tak nebude možnost to donahrát... ale necháme se překvapit do dalších modelů... Xperie je přece made by HTC :wink:
dair
nováček
nováček

Post by dair »

Docela mne udivuje, ze nekteri vubec pochybuji o nerealnosti toho videa. Treba pri psani na klavesnici je docela znat. Je to bezna reklamni praktika na ktere nevidim nic spatneho, ale nadsene vykriky o rychlosti bych si nechal az na skutecne zabery. Zatim vidime jen jak bude prostredi vypadat. Mimochodem, ze by Xperia umela letat take necekejte - ackoliv podle videa se to tak muze jevit :wink:.
RDT
VIP
VIP
Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS

Post by RDT »

Ale notak. Copak neznáte techniku "flipflop" rotace? :-D :-D. To já dělám s Universalem běžně. Taky umím double back flip - to je ještě lěpší, než na tom videu :-D. Ale stejně... Muselo jim to trvat vážně dlouho, než dokázali tak dokonalou rotaci (to bylo určitě aspoň 100 pokusů :-D).
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

:-D Neblbni, to za X1 udělal profesionální stuntman :-D :-D :-D

Image

P.S.: !!! VAROVÁNÍ !!! pro diváky této reklamy:
Toto doma nezkoušejte !!! Takové triky umí provést jen tým vycvičených profesionálů.......a Chuck Norris :-D
Jinak se nevyhnete jistého tjůningu izolepou a vteřiňákem.
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.

Post by Kulík »

No, rychlost X1 je bohužel vidět na jiných videích. Tam je patrné, že jim nešlape akcelerace grafiky, takže ty rybičky vypadají jako by se prodíraly ledem :tlem: .

Ostření v místě dotyku je vychytávka SE, nicméně HW vyrábí HTC, takže se dá očekávat, že se v nějakém budoucím modelu HTC může objevit.

tslany: stačí se dotknout displeje, uvidíš kupu ikon a textu a můžeš si u foťáku nových HTC nastavit co chceš, včetně mřížky, chce to jen mít osobní zkušenost, než začneš vynášet soudy, z videí a fotek toho moc nezjistíš :wink: .
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

ano, musíš se dotknout displeje, u starších modelů a u SE si nemusel :wink:
Ale bylo by lepší kdyby to udělali jako u nákejcxh digitálů, tj. chvilu to tam je a pak to zmizne, po stisku jakýhokoliv tlačítka se to zas vrátí z5
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.

Post by Kulík »

No, přesně tak to je, dotkneš se displeje - objeví se ikonky pro nastavení a ovladač zoomu, pokud na to nemákneš, za chvíli zmizí. Pokud si zapneš mřížku, samozřejmě nezmizí :grin: . Dle mého je to ideální, mám osobně radši, když mi v zorném poli nestraší věci, které potřebuji jen občas a tím pádem mám lepší přehled o fotografované scéně.
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

jo, ale musíš se dotknout, normální je že při zapnutí FOTO tam ty ikonky sou od základu a pak až zmizí
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”