Je uvedení Xperie na spadnutí? Výrobce zveřejnil nové video
-
Radek Hübl
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Docela mne udivuje, ze nekteri vubec pochybuji o nerealnosti toho videa. Treba pri psani na klavesnici je docela znat. Je to bezna reklamni praktika na ktere nevidim nic spatneho, ale nadsene vykriky o rychlosti bych si nechal az na skutecne zabery. Zatim vidime jen jak bude prostredi vypadat. Mimochodem, ze by Xperia umela letat take necekejte - ackoliv podle videa se to tak muze jevit
.
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
- Kulík
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
No, rychlost X1 je bohužel vidět na jiných videích. Tam je patrné, že jim nešlape akcelerace grafiky, takže ty rybičky vypadají jako by se prodíraly ledem
.
Ostření v místě dotyku je vychytávka SE, nicméně HW vyrábí HTC, takže se dá očekávat, že se v nějakém budoucím modelu HTC může objevit.
tslany: stačí se dotknout displeje, uvidíš kupu ikon a textu a můžeš si u foťáku nových HTC nastavit co chceš, včetně mřížky, chce to jen mít osobní zkušenost, než začneš vynášet soudy, z videí a fotek toho moc nezjistíš
.
Ostření v místě dotyku je vychytávka SE, nicméně HW vyrábí HTC, takže se dá očekávat, že se v nějakém budoucím modelu HTC může objevit.
tslany: stačí se dotknout displeje, uvidíš kupu ikon a textu a můžeš si u foťáku nových HTC nastavit co chceš, včetně mřížky, chce to jen mít osobní zkušenost, než začneš vynášet soudy, z videí a fotek toho moc nezjistíš
- Kulík
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
No, přesně tak to je, dotkneš se displeje - objeví se ikonky pro nastavení a ovladač zoomu, pokud na to nemákneš, za chvíli zmizí. Pokud si zapneš mřížku, samozřejmě nezmizí
. Dle mého je to ideální, mám osobně radši, když mi v zorném poli nestraší věci, které potřebuji jen občas a tím pádem mám lepší přehled o fotografované scéně.