Program na prelomenie WIFI hesla..

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Misha kulicka
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: BlackBerry Passport

Post by Misha kulicka »

Program na zjištění hesla pro PPC se jmenuje Airscanner Mobile Sniffer.

Nějaké info:

Features: Airscanner Mobile Sniffer gives you the power to:
* Sniff wireless packets in promiscuous mode
* Decode UDP, TCP, Ethernet, DNS, and NetBios packets
* Conduct network analysis on an entire WLAN segment
* Customize filters for source and/or destination IP Address, UDP Port, TCP Port, or MAC
* View real-time packet statistics
* Save results of capture sessions
* Export data to Ethereal format for further analysis on a desktop PC
kissman
smartguru
smartguru
Zařízení: Lenovo P70

Post by kissman »

tak prijemnou zabavu pri prekonavani prvni prekazky

Code: Select all

device with built-in WiFi and a compatible network card
80% karet vam prom. mode nedovoli ;)

mno a ten dalsi problemek s timto primo souvisi :-D pac bez tohoto modu jedinou ochranu kterou s tim prekonate bude "zadna" :lol: a pokud nahodou vase karta bude ovladat, tak dovedete sniffnout potrebnou ip a mac... mno ale to porad nestaci, porad se tam nekde vali sifrvani a dalsi mechanizmy... opravdu to nejni tak easy

/edit: nedalo mi to a prubnul sem to :)bez promisc. s tim udelate prd :) jinac. mestska komunitni sit za 12 minut vevnitr... a to to trvalo tak dlouho pac se to titerny pismo neda skoro precist :) mno a bejt sifrovani tak smolik, ani za rok :lol:
Kvako
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond

Post by Kvako »

kua chlapy tak dá alebo nedá sa dostať ak aná tak ako??nejaký ten soft + návodík...a ak nie tak mám smolu..
Misha kulicka
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: BlackBerry Passport

Post by Misha kulicka »

Název toho programu píšu o pár příspěvku výš, Airscanner Mobile Sniffer.
Někde si ho najdi a vyzkoušej. Někam se dostaeš, někam ne.
kissman
smartguru
smartguru

Post by kissman »

mas smulu omg... k tomu programku sem se vyjadroval o prispevek vyse...
Standa99
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Pixel

Post by Standa99 »

S PDA se dostanes tak do prd... s NB mas vetsi sanci.
Tu mas odbornejsi fora (uz se tam na tebe jiste tesi):
http://forum.security-portal.cz/viewforum.php?f=31
http://forum.airdump.cz/viewforum.php?id=7
Kvako wrote:kua chlapy tak dá alebo nedá sa dostať ak aná tak ako??nejaký ten soft + návodík...a ak nie tak mám smolu..
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Mikrotik bezi na RouterBoardech fy Mikrotikls, no a co? Zachyti to same, co Airscanner Mobile Sniffer. Tedy dokazes z toho dostat jak IP, tak MAC. Sifrovani je problem vzdycky, cracknout se daji jen nejake starsi (ted tsuim ze ciste WEP, ale jisty se nejsem, co vse jde, kazdopadne dnes pouzivane WPA2+TKIP/AES je imho dnes za beznych podminek neprolomitelne - samozrejme, zabezpeceni NENI vsude...

Me by stacil i jen MAC sniffer do PDA, ale mam smulu, i kdyby byl, tak G900 ma wifi cast udelanou nejak podivne...
kissman
smartguru
smartguru

Post by kissman »

RouterOS na Mikrotik je uzpusobeny k provozu AP na specifickych HW boardech :) rozhodne neni uzpusobeny k tomu aby nekde neco sniffoval (v 90% se stejne pouziva minipci karta od intelu ktera survilance neumi ;) ) Nejak mi nedochazi proc by mel neco vubec umet zachycovat?
foggy
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: htc herald, htc TyTn I, htc wizard

Post by foggy »

proste ty softy prolomi minimalni zabzpeceni.. na wpa bo wpa2 jak psal kissmas se NEDOSTANETE!!! a ani na to necekejte.. radsi si kupte vysilac(router) se sroubovatelnou antenou misto ni tam dejte takovou mini antenu(jak je treba u satelitu takej ten talir) co vysila az 20km a mate to vsude v okoli..
kissman
smartguru
smartguru

Post by kissman »

tak takhle sem se dlouho nezasmal :lol: kez by to bylo tak snadne
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia

Post by Kamil Pulicar »

foggy: Neměl jsi už někdy varování za spamování a psaní naprostých hloupostí?
Raději si pořiď internet od operátora, dnes je to téměř zadarmo a PPC bez datového tarifu je zbytečně luxusní hračka!
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Pro

Post by Lausien »

Souhlasim s kapuem, kdo má PPC, měl by určitě mít i datový tarif. Já mám T-Mobile (což mě na jednu stranu straaaaaaašně) mrzí a mám u nich tarif. Takže pak kde je Wi-FI (free, žádný starosti s heslama :-) ) tak se na ní připojim, kde neni, přijde na řadu GPRS/EDGE.
foggy
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: htc herald, htc TyTn I, htc wizard

Post by foggy »

kapu:jasne to byla jen sranda.. a neni ten gprs/edge pomaly?
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak

Post by Kamil Pulicar »

Wi-Fi je taky relativně pomalí. Ale je pravda že Wi-Fi je v praxi rychlejší než EDGE!
kissman
smartguru
smartguru

Post by kissman »

vedu O2... 150kc za mesic bez omezeni dat je pro me s limitem 40mb/tyden naprosto super :) bez omezeni protokolu samozrejme. Pro firemni koumunikaci po icq, emailu to bohate staci...
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak

Post by Kamil Pulicar »

Ještě k tomu jediné O2 má síť 3G!
kissman
smartguru
smartguru

Post by kissman »

mno jsem proste spokojen :) kde je 3G jakoze u nas skoro vsude tak jedu i rychle, kde neni tak GPRS a i to je docela svizny :) staci vedet jak pouzivat ;) k tomu samozrejme WiFi hotspoty od O2 taky pristup zdarma :) no krasa 8-) me se asi nemuze stat ze bych se na net proste nedostal :roll:
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

No, nemas pravdu, jako zaklad pro Mikrotik temer kazdy povazuje CM-09 na cipu Atheros. A sniffuje se s tim uplne v pohode, zabudovana funkce je dost dobre vybavena. Nevim, ale temer mi prijde, ze popiras, ze to umi :lol: Fakt nevim, o cem se s tebou hadam...
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Pro

Post by Lausien »

kissman wrote:vedu O2... 150kc za mesic bez omezeni dat je pro me s limitem 40mb/tyden naprosto super :) bez omezeni protokolu samozrejme. Pro firemni koumunikaci po icq, emailu to bohate staci...
Prosim tě a jak se tento tarif jmenuje? A to máš paušál že?
No, je fakt, že o přechodu k O2 tak nějak přemýšlím... ale pořád nevím, musí mi nabídnout to, co T-Mobile... Ted u T-Mobilu mám BAV SE (asi 220Kč měsíčně = 100 smsek + 50 min volání do všech sítí), k tomu mám právě tarif na net (za asi 230Kč mužu neomezeně lítat po netu, ale jak překročim 100MB v měsíci, tak mi to srazej snad na 16/16kbps) + Nej Nonstop (za 150Kč měsíčně můžu jedný osobě nepřetržitě volat a psát sms).
Pokud by něco takového nebo výhodnějšího nabídlo O2, přešel bych, využil bych 3G sítě, v tom mě T-Mobile zklamal. Ale zatim sem nad tarifama O2 nebádal...
kissman
smartguru
smartguru

Post by kissman »

Code: Select all

http://www.cz.o2.com/osobni/cz/internet_a_email/internet_a_email-mobilni_internet-Internet_v_mobilu.html
je to doplnkovy balik k tarifu :) vzheldem k tomu ze doma vyuzivam adsl v te nejvyssi rychlosti (momentalne krasnych 16mb :oops: ) tak muzu i na hotspoty... tam nevim jestli je nejake omezeni, nejsem "downloader" :)
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”