Displej na HP614c Návod na výměnu zde

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Post Reply
murder
smartguru
smartguru
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Displej na HP614c Návod na výměnu zde

Post by murder »

Tak jsem dnes dal 614 do kapsy a po vytažení jsem měl prasklý displej. Zobrazuje v pořádku a digitizér taky vypadá, že funguje, vypadá to jako kdyby prasklo nějaké sklo mezi displejem a digitizérem. Netušíte někdo jestli jde vyměnit jenom to, nebo musím celou sadu. A ceny náhodou někdo neznáte?
Díky moc za každou info, jdu hledat na Ebay. :cry:
V kapse jsem nic neměl a ani mi nepřipadá, že bych ho nějak v kapse našponoval nebo zkroutil :evil: nejraději bych reklamoval, jenže je mi jasné že s tímhle mě každý pošle někam :x

Edit:Návod bylo tam už 51 stažení
Attachments
Výměna Touch Screenu.pdf
Zveřejnění jinde povoleno pouze po oznámení na [email protected]
(474.75 KiB) Downloaded 420 times
kissman
smartguru
smartguru
Zařízení: Lenovo P70

Post by kissman »

proc to fotis telefon kdyz tio na stole lezi fotak :lol: urco bude fotit lip nez Nokie 6233 :lol: takhle prd poznam... jinac nahradni LCD se da poridit i v CR...
murder
smartguru
smartguru

Post by murder »

Ok je to přefoceno. Poradíš prosím kde v cz? Jsou to dvě praskliny, obě jdou z levé půlky jedna do pravého horního rohu druhá do pravého dolního rohu v tom výseku mezi je digitizér posunutý o cca 0,5cm vpravo. Tak to možná schytal i on. Venku ta prasklina určitě není je přes ní ještě folie (ne screenprotector ten nepoužívám.) Displej jinak zobrazuje OK jde o vrstvy nad ním.
kissman
smartguru
smartguru

Post by kissman »

jop, to je lepsi :) nemam ho u sebe takze ti presne nepovim, kazdopadne to vypada "jen" na tu vrstvu displeje ktera je v podstate jen vrstva plastu (nahrazujici sklicko)... zadna jina vrstva displeje by neudelala takovou cisou prasklinku, aspon sem to nkdy nevidel :) displej v cz koupi treba tady http://www.pda-prislusenstvi.cz urco myslim ze na objednavku popr. google jeste poradi
murder
smartguru
smartguru

Post by murder »

Jo podle mě je to taky jen to sklíčko (plexisklíčko) ;)
Právě že googluju skoro celé odpoledne. Displejů jsem našel tuny i na PDA-příslušenství jsem byl, ale přímo na 6** jsem nenašel ani kousek. Zkusím napsat do toho pda příslušenství snad seženou, určitě budou levnější a rychlejší než HP. Díky
kissman
smartguru
smartguru

Post by kissman »

lol... zkus pocist nejakou knihu o hledani na googlu ;) tady je prvni odkaz z googlu http://www.mcservices.cz/e-shop-67.html kontakty pak zde

Code: Select all

Email: [email protected]
Číslo mobilního telefonu: +420 732 600 887
zadano do googlu ;) samozrejme dano hledani only cz

Code: Select all

"HP iPAQ 600 Series Business Navigator" AND "LCD Screen"
murder
smartguru
smartguru

Post by murder »

Děkuju, já jsem zadal třeba: "LCD Display HP iPaq 600 612 614"
normálně se mi tímto postupem daří najít co potřebuju, ale to je jedno...
Děkuji za radu.
murder
smartguru
smartguru

Post by murder »

Tak opraveno, prasklo sklíčko které je součástí digitizéru. Za nový jsem dal 1200,- a opravil jsem to v součtu cca za 1/2 hodinky.
Mám nafoceno rozebrání a výměnu displeje, tak to nějak zpracuju a hodím sem.
Strunečka
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia E51, Ericsson T39m

Jsi machr

Post by Strunečka »

Ja bych mel takovy dotaz stranou, jak se jmenuje ta aplikace na to pocasi a jestli je freeware, jak to vubec funguje, vypada to bezvadne, ahoj a jsi dobry, ze jsi si troufl na takovou vymenu :-).
murder
smartguru
smartguru

Post by murder »

SPB Weather zdarma bohužel není. http://www.softspb.com/products všechny programy mají i v české verzi. Stahuje to počasí z Gismeteo a dá se říct, že sedí, aktualizují i několikrát denně. Ten týden neodhadne pořádně nikdo, ale zítřek mají cca 90% úspěšnost.
Strunečka
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia E51, Ericsson T39m

Jsi machr :-)!

Post by Strunečka »

Diky, no vypada to sakra dobre! A kolik to asi stoji? Jak to prosimte funguje ta aktualizace, to jde pres operatora nebo wap ci net? To pak bude brat zase penize u sim ne? Ahoj
murder
smartguru
smartguru

Post by murder »

Aktualizace jde i přes aktivesync takže nemusíš platit za data. Synchronizovat se to bude vždy při připojení k počítači, cena 14,95 USD.
A máš SZ
murder
smartguru
smartguru

Post by murder »

Přidal jsem návod na rozebrání 614. Je v prvním příspěvku.
kissman
smartguru
smartguru

Post by kissman »

touchpadu? :lol: ale jinac nice dissasebmly guide ;)
murder
smartguru
smartguru

Post by murder »

Spokojený? Přejmenoval jsem a zvětšil obrázky. Prostě jsem nad tím nepřemýšlel.... Jinak od tebe mě ta reakce nepřekvapuje...
kissman
smartguru
smartguru

Post by kissman »

vsak sem nic nerekl, jen sem se nad tim pozastavil... :) to nice dissasembly guide uz si asi prehlidl co :lol:
murder
smartguru
smartguru

Post by murder »

nepřehlídl jsem, že si to tam dopsal, děkuji za pochvalu :tlem: . Ani mi nevadí, že si upozornil na chybu, NIKDO není neomylný, pouze mám výhrady k tvé prezentaci nic víc nic míň. Pokud máš zájem můžeme si vše vysvětlit přes SZ.
Pokud máte někdo dotaz ohledně rozebírání, sem s ním. Ostatní prosím sem ne, nemá to tady co dělat. Díky :smt035 ať je tady pořádek.
Martin111
nováček
nováček

Post by Martin111 »

To Kissman: Promin, asi je to jen můj pocit, ale snad ve všech příspěvcích co ty někomu napíšeš, někoho za něco káráš, děláš, jak kdyby každej prošel rychlokurzem googlu apod. Přijdes mi trošku arogantní...no ale třeba je to jen můj pocit...ale spíš opravdu si:)
Post Reply

Return to “Hewlett-Packard”