MobilMania.cz: Velká recenze HTC Touch Pro

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

MobilMania.cz: Velká recenze HTC Touch Pro

Post by Jiří Hrma »

Po sérii videopohledů na komunikátor HTC Touch Pro pro vás máme podrobnou textovou recenzi na serveru MobilMania.cz.

Image

Celou recenzi si můžete přečíst zde.
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia

Post by Kamil Pulicar »

Jen jedna otázka.
Proč je to na mobilmanii a ne na smartmanii? :-(
palinger
nováček
nováček

Post by palinger »

kapu, a nie je to jedno? mat tvoje problemy a plat prezidenta..
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak

Post by Kamil Pulicar »

Tak by ti rikali kapu.
Ok mam to jedo, pardom ze jsem rejpal, bohuzel jsem moc zvedavi.
Jeste jednou pardon.
Tadeáš Sedláček
přispěvatel
přispěvatel

Post by Tadeáš Sedláček »

Mám takový pocit, že pan Hrma kdysi napsal, že se recenze objeví nejdřív na mobilmanii a později o něco podrobněji na smartmanii...
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak

Post by Kamil Pulicar »

Jo jo chápu to. Nerejpejme se už v tom, jen mě štvalo, že mobilmania má přednost před SM. :-/
Recenze docela dobrá. (lepší bych neudělal)
Ale recenzované zařízení velmi odpudivé.
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

takováhle špi-ca a má jenom druhý místo? kdo je první? (hádejte, ja vim kdo :-) )

EDIT: já napsal "š p i c a" a ono si to asi myslelo že sem chtěl napsat něco jinýho, tak se na to Jiří pls. podivej :wink:
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

kapu: Proboha tvoje starosti bych tak chtěl mít. Na SM vyšlo velké preview, pak dvě komentovaná videa, textová recenze tedy šla na MobilManii. Je to snad na mě, kde daný text zveřejním, ne?
Soap
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: 1+ 3T

Post by Soap »

Dobrá recenze.
A je vcelku jedno kde to je, hlavně že je tu ta informace o tom a odkaz. Ale jak jste udělal recenzi o Diamondovi na Mobilmanii, tak tu nebyl ani ten odkaz. :wink:
RDT
VIP
VIP
Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS

Post by RDT »

Tak hlavně Mobilmania má větší návštěvnost, není specializovaná. Myslím, že zrovna Touch Pro si zaslouží, aby si o něm přečetlo co nejvíce uživatelů mobilních zařízení. Je totiž celkem revoluční - a to nejen ve světě Windows Mobile.
neveceral
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by neveceral »

revoluční? a čím?
RDT
VIP
VIP

Post by RDT »

A čím??

Donedávna na trhu nebylo zařízení, které by mi dokázalo poskytnout vše, co potřebuji. Pokud jsem si měl vysnít dokonalé zařízení, byl by to právě Touch Pro. A ten se nyní skutečně vyrábí! Najde se snad něco, co by mu chybělo?
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

USB-Host, slot na CF karty, 3,5" displej, matný povrch, bez výstupků na zadním krytu, 3,5mm jack atd. :-)
RDT
VIP
VIP

Post by RDT »

Drobnosti :smt033.

Slot na CompactFlash karty? :smt104 Vždyť CF karta je téměř větší, než je sám Touch Pro :-D.

Nematný povrch ani výstupky mi nevadí. TouchPro jsem zatím neměl možnost vyzkoušet, Diamonda ale ano. Byl jsem překvapen, čekal jsem, že se bude patlat mnohem víc. Rukou se to dá skutečně ovládat. To kdybych na Universalovi sáhl na displej, tak tam tůstane bílý flek a prst mi bude drhnout. Že se musí více tlačit stylusem je daň za prakticé ovládání rukou. Zadních výstupků bych si ani nevšiml, kdybych nevěděl, že tam nějaké jsou. 3,5 mm jack se dá řešit snadno redukcí.

USB-Host je zatím spíš stále ten nesplněný sen. Na Aceru n311 jsem ho používal a je to skutečně super věc. Na Universalovi ho nemám a zas tak extrémně mi nechybí, dokážu žít i bez něj... No a display je prťavý, to ano. Jenže 3,5 by se tam už nevešel a dělat nějaký s neběžnou úhlopříčkou by asi bylo náročné. Zase je tak jemný, že je to prostě "kvalita tisku" :-D.
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Pro

Post by Lausien »

Celkem dobrá recenze, víceméně mě utvrdila v rozhodnutí jít do Raphaela.

Jinak Pane Hrma: Včéra jsem byl v Alze a otevřel si tam časopis Mobility a koukám na váš článek o sorvnávání WM a Symbianu. Vy píšete i pro něco jiného než pro Smartmanii....
Kurna, jak to tu vlastně je? Co je vlastně koho a kdo kam píše? :-D Mám v tom bordel :-D
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak

Post by Kamil Pulicar »

To je business a snad tam zůstala i trocha toho nadšení pro problematiku PPC.
Popravdě recenze nečtu, příjdou mi dost neoběktivní (nemyslím jen Jirkovy). Lepší je si zařízení osobně odzkoušet.
RDT
VIP
VIP

Post by RDT »

Každému vyhovuje něco jiného, každý dává něčemu přednost a jiné zavrhuje. Pokud se v této oblasti orientuji, stačí mi přečíst si parametry, zařízení si osobně vyzkoušet a mám kompletní názor a pohled. Recenze mě neovlivní, přestože si ji rád přečtu.

Ovšem pokud někdo v oblasti není znalý, jsou pro něj právě recenze a pohledy ostatních klíčové, pokud si vlastní nedovede pořádně vytvořit (což může být bohužel často zneužíváno pro reklamu - nebudu se dál rozepisovat).
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Lausien »

Já bych se označil osobně za PDA jakž takž znalého, přesto jsem před koupí Raphaela už asi měsíc dopředu o něm četl veškerá infa, viděl preview, četl vaše poznatky a postřehy a četl i recenzi a teprve až pak se definitivně rozhodl ho koupit.
Přece jen, jak to asi dělat? Prostě vzít 15k, koupit něco, zjistit za týden, že je to blee a podle zákona využít 14 denní lhůty na vrácení....
No, to bych se takhle mohl točit dokola. Kromě toho zkušenosti s timhle dobrý nemám, jsou schopni ztrhnout vám nějakou tu stovku za malej škrábaneček. A bohužel, mě jakožto studentovi záleží na každé stovce......
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

Lausien wrote:Celkem dobrá recenze, víceméně mě utvrdila v rozhodnutí jít do Raphaela.

Jinak Pane Hrma: Včéra jsem byl v Alze a otevřel si tam časopis Mobility a koukám na váš článek o sorvnávání WM a Symbianu. Vy píšete i pro něco jiného než pro Smartmanii....
Kurna, jak to tu vlastně je? Co je vlastně koho a kdo kam píše? :-D Mám v tom bordel :-D
Tak v tom uděláme pořádek, SmartMania.cz je moje a primárně tedy píšu sem, sem tam pak vydám nějakou recenzi i na MobilManii a případně někdy něco napíšu i do Mobilit ;-)
Lausien
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Lausien »

Pane Hrma, nechci vas tu zpovidat, ale zajima me to :-).
Jak ste se do toho dostal, ze treba i pisete do casopisu?
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”