ROM 1.01.04 pro HP 614c

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissman » čtv srp 14, 2008 20:05

uloz.to je proslaveno svoji nedostupnosti.... treba ted to stahnout nelze, chtel sem si to sosnout a porovnat rozdily, protoze mi to nejde do hlavy, v one knihovne totiz neni ani ň co by pripominalo sku id :) spis to jen bude ignorace sku id 8-)

/edit: presne jak sem rikal :)
tjlabais on xda-dev píše:I just made it skip SKU check.
takze jen pozor at to opravdu ladujete do zarizeni, do kterych to patri :) a ne 614 rom do 914 atp... :lol: thx z80 :salute:

Uživatelský avatar
Z80
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: čtv črc 24, 2008 1:16
Zařízení: HTC Hero, HP iPaq 614c, iPhone 3Gs 16GB
Bydliště: [CPU]

Příspěvek od Z80 » čtv srp 14, 2008 20:31

fajn dal sem to na rapid ->> http://rapidshare.com/files/137353130/R ... e.dll.html a vylepsil sem to, patchle skuid lang a country :)

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » pát srp 15, 2008 8:44

A je potrebný ten patch aj ak mám WM 6.1?

Uživatelský avatar
Z80
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: čtv črc 24, 2008 1:16
Zařízení: HTC Hero, HP iPaq 614c, iPhone 3Gs 16GB
Bydliště: [CPU]

Příspěvek od Z80 » pát srp 15, 2008 11:19

ano je ten update upgraduje cely firmware ne jen os , pokud nechces aby ti to downgradovalo wm zpet na wm 6.0 smaz z rozbaleneho update soubor Flash.nbf muzes i iPAQFile.nbf :)

lamauser
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pon črc 07, 2008 8:11

Příspěvek od lamauser » pát srp 15, 2008 12:50

bohuzial, nejde mi to ani s pouzitym patchom ..... :-( Presnejsie, ak pouzijem RomUpdate.dll stiahnute z Rapidshare - 97 KB - znova ma to vyhodi, ze to nie je urcene pre moje zariadenie bla bla bla ... Ak stiahnem RomUpdate.dll priamo z xda - developers - 327 KB - tak mi to vyhodi chybu - Nenaslo sa WINUSB.DLL ..... :cry:

zajmi
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: pát úno 29, 2008 20:10

Příspěvek od zajmi » pát srp 15, 2008 18:49

Asi máme smůlu, kdo má ipaq z prvních serií, tak prý mají starší motherboard a na ten update nefunguje a budem muset počkat na další. Tady je odkaz, kde český uživatel p.Zapalka napsal vyjadření z komunikace s podporou HP: http://forums12.itrc.hp.com/service/for ... Id=1256636

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissman » pát srp 15, 2008 19:14

lamauser píše:bohuzial, nejde mi to ani s pouzitym patchom ..... :-( Presnejsie, ak pouzijem RomUpdate.dll stiahnute z Rapidshare - 97 KB - znova ma to vyhodi, ze to nie je urcene pre moje zariadenie bla bla bla ... Ak stiahnem RomUpdate.dll priamo z xda - developers - 327 KB - tak mi to vyhodi chybu - Nenaslo sa WINUSB.DLL ..... :cry:
tak si winusb.dll najdi na googlu a dohraj si ji omg :lol:

ikoala
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: ned čer 22, 2008 20:03

Příspěvek od ikoala » ned srp 17, 2008 11:13

i s tim winusb to nebeha, myslim, ze se updatu pro nase prvni desky nedockame nikdy

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissman » ned srp 17, 2008 11:27

i s tim winusb ti to rika co?

ikoala
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: ned čer 22, 2008 20:03

Příspěvek od ikoala » ned srp 17, 2008 11:56

ze se to nemuze pripojit k zarizeni

Ada1986
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 68
Registrován: pon dub 07, 2008 16:50
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ada1986 » ned srp 17, 2008 14:00

Jen taková otázka, je tenhle update českému uživateli k něčemu ?

Uživatelský avatar
wakkee
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 99
Registrován: sob dub 19, 2008 12:44
Zařízení: HTC Desire, HP iPAQ 614c
Bydliště: BA, SVK

Příspěvek od wakkee » ned srp 17, 2008 19:09

v podstate nie, jedine ze by si mal popisovane problemy s WiFi :)

ikoala
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: ned čer 22, 2008 20:03

Příspěvek od ikoala » úte srp 19, 2008 12:44

tam mi to nedalo a ty nefunkcni updaty resim s HP, vcera jsem s nima na supportu chatoval asi hodinu, napsali ze to je rare problem :) co asi tak jinyho, nicmene dneska se znova ozvali a chteli vedet toto

We may require the below information to further workon the case:
1) What is the P/N # inside the battery bay?
2) When does the error message appeares? (when package is checking for version or while updating)
3) When the ROM update starts does the unit reboot?
4) Was the unit repaired earlier?
5) Any 3rd party hardware installed? (SD Cards) etc?
6) Please send me the Screen shot of the error message.

tak nas aspon trochu muze tesit, ze na to uplne nedlabou

Uživatelský avatar
Z80
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: čtv črc 24, 2008 1:16
Zařízení: HTC Hero, HP iPaq 614c, iPhone 3Gs 16GB
Bydliště: [CPU]

Příspěvek od Z80 » pát srp 22, 2008 15:08

http://rapidshare.com/files/139259345/R ... e.dll.html

tak snad mozna ted byto mohlo ist :roll: a kdyz vam to vyhodi chybu tak bych prosil screenshot pokud mozno

ikoala
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: ned čer 22, 2008 20:03

Příspěvek od ikoala » pát srp 22, 2008 17:56


Uživatelský avatar
Z80
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: čtv črc 24, 2008 1:16
Zařízení: HTC Hero, HP iPaq 614c, iPhone 3Gs 16GB
Bydliště: [CPU]

Příspěvek od Z80 » pát srp 22, 2008 18:18

jeezis tak reknu hned v cem je problem model id sem nepatchoval sem myslel ze problem je v sku id :)
http://rapidshare.com/files/139300161/R ... e.dll.html

ikoala
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: ned čer 22, 2008 20:03

Příspěvek od ikoala » pát srp 22, 2008 18:22

jsi zlato, uz to funguje :)

takze jsme se konecne diky Z80 dockali funkciho updatu i na nase staricky desky :)

a vypnete si pred updatem firewall

edit: tak mi pred chvilkou dorazila zatim neverejna oprava primo od HP, kde uz update taky funguje

rop
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: pát bře 21, 2008 12:52

Příspěvek od rop » sob srp 23, 2008 12:42

Cau,

jestli mas funkcni neverejnou opravu primo od HP, tak to sem hod at to muzou zkusit i ostatni. ;-)

zapalkam
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 94
Registrován: úte dub 22, 2008 9:40
Zařízení: SE Xperia X2; Samsung G Note 2, Blackberry Classic
Bydliště: Olomouc

Asi je už na webu HP

Příspěvek od zapalkam » sob srp 23, 2008 20:28

Funkční update je asi už na webu HP - je zde nový release s datem 22.8.2008.

Uživatelský avatar
kissman
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: pon čer 11, 2007 22:41
Zařízení: Lenovo P70
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissman » sob srp 23, 2008 20:39

at koukam, jak koukam.. tak stale vidim jen 22.7.2008 :lol: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... &swLang=13

Odpovědět

Zpět na „Hewlett-Packard“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů