MDA Compact IV konečně také u českého T-Mobile

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Tak tak, pokud je totiž TouchFLO 3D plugin na Today aktivní, nelze k němu aktivovat další pluginy, jelikož on je blokuje a automaticky zase vypíná. Jinak ale, na xda-devu je utilita s názvem Second Today, která umí vytvořit druhou obrazovku Dnes, do které si můžete přidat své pluginy, a na té primární mít aktivní TF3D, ale je to pak docela náročné na RAM.
jirisvec
nováček
nováček

baterie

Post by jirisvec »

Lidičky, můžete sem napsat názor a srovnání s jinými zařízeními co se týká výdrže baterky? Byl jsem nespokojený s výdrží mého Siemens M65, ale toto je teda tragédie! Ještě bych chtěl zjistit, jak nejlíp zařídit, aby by na displeji znázorněn čas a co nejmíň to žralo baterku. Jsem asi naivní, co? Dík Jirka
mp
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: BlackBerry Bold 9700

Post by mp »

Můžeš si dokoupit baterku 1800mAh, ale vypadá, že to bude docela macek, a stojí 900,- vč.přizpůsobeného zadního krytu. Jak dlouho ti to vydrží s tou standardní baterkou? Určitě to nemůžeš srovnávat se standardním mobilem bez OS a s malinkým displejem
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

Baterka 1800 mAh stojí daleko méně než 900 Kč. Ale není pro T-Mobile verzi Diamonda.
mp
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: BlackBerry Bold 9700

Post by mp »

Za tu nekompatibilitu s brandovaným Diamondem se omlouvám, vůbec mě to nekoplo. Ale s tou cenou je to asi, jak kde: http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/160PCS ... krytu.html
Bubu
nováček
nováček

Post by Bubu »

Neviete kedy sa ho chysta uviest do predaju aj slovensky Tmobile? Dik
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”