Na HTC diamond (win.mobil 6) je diktafon až nepříjemně tichý, i když je zvuk na maximum. Našel jsem poznámku na www.WMHelp.cz, s radou jak na to. Radostně jsem se pustil do registrů, ale ouha. Hkey_Useres se mi ukazuje jako prázdný (v editoru registrů) a při tom když jsem jen tak na zkoušku spustil registry na stolním PC tak právě tam je schovaná adresa "hklmControlPanelSystem", s kterou se má pracovat. (cosi umazat)
Ví někdo, jak na to?
Vlepuji zde celý návod z Typy-Triky na adrese: www.WMHelp.cz:
Otázky: Jak zvýšit hlasitost??
Odpovědi: Je nutno nainstalovat odpovídající dodatečný ovladač pro vaše zařízení:
Glofiish X800, M800 - AudioDrv_x8m8.cab
Glofiish X650, X600 - AudioDrv_x60x65.cab
Glofiish X500, X500+, M700 - AudioDrv_x5m7.cab
Instalační postup:
1. Stáhněte si patch
2. Nainstalujte SdkCerts.cab
3. Naistalujte ostatní tři CABy
4. Proveďte soft reset
5. V registrech smažte "test number", které je hklmControlPanelSystem
6. Smažte ve windows/starup soubor GainFileDetector.lnk
7. Proveďte soft reset
Kategorie: Glofiish
Jak zvýšit hlasitost?
silnější zvuk v diktagonu HTC
Instrukce byly na docela seriozním webu: www.WMHelp.cz. Bohužel asi opravdu neplatily pro HTC diamond. Škoda, že nikdo nemá jiný nápad, jak to udělat hlasitěji? Vám taky tato mašinka v diktafonu jenom "šeptá"...? Nebo mám blbou mašinku...?
Ten výše zmíněný trik je opravdu jen pro E-TENy, do HTC to netahejte ;) fungovat to nebude.
Jinak zkoušel jsem kolem tohoto problému prohlédávat xda-developers, ale žádné funkční řešení jsem tam zatím nenašel
Jinak můj MDA Compact IV (brandovaný Diamond) má hlasitost velice dobrou, nemám s tím nějaké výraznější problémy.
Jinak zkoušel jsem kolem tohoto problému prohlédávat xda-developers, ale žádné funkční řešení jsem tam zatím nenašel
Jinak můj MDA Compact IV (brandovaný Diamond) má hlasitost velice dobrou, nemám s tím nějaké výraznější problémy.
MDA hlasitost
Ja mám také HTC od T.-mobilu, čili MDA. Tak to vypadá, že půjdu tu mizernou hlasitost reklamovat
Ale má to háček:byl jsem v první tisícce, která kopila to MDA a s navigací TomTom Celá Evropa. Myslíš, že to lze celé nějak zálohovat? Protože vyměněný přístroj už určitě bude mít v ceně jenom východní Evropu
Váže se liocence (myslím ta Evropa uni. na konkrétní přístroj...? Pokud znáš odpověď, prosím napiš, třerba i na: [email protected]. (takové detaily možná opstatní nezajímají)
Petr
Petr