On funguje skoro sam, jenom diky absenci touchscreen nelze zvolit nektere dulezite parametry (napr. konfiguraci GPS)
Trik je v tom, ze je potreba "nejak" emulovat ten touchscreen. Nasel jsem programek FakeCursor (viz. priloha).
Rozbalte a soubor FakeCursor.exe zkopirujte do \Storage Card\Program Files\ pripadne jinam (pote je nutne upravit cestu v zastupci).
Program funguje tak, ze po spusteni prepne joystick do modu emulace touchscreen (ukazuje bily kurzor, kliknuti=potvrzeni joystickem)
Po druhem spusteni se vypne a klavesnice funguje jako pred tim.
Prave pro to vypnuti (=druhe spusteni) je dobre mit nadefinovane spusteni na nejake z funkcnich klaves (ja jsem zvolil klavesu pro pristup do kontaktu)
Pro tuto upravu staci nakopirovat Short_AP1.lnk do \Windows (Short_AP1.lnk.bak je zaloha puvodniho souboru)
Lze samozrejme pouzit jinou klavesu (prejmenovat na prislusny .lnk soubor)
Takze ted pokud zmacknu klavesu s kontakty zapne/vypne se emulace.
Ted nam nic nebrani pustit TomTom6 a tady vybrat v konfiguraci GPS ten spravny port. Jinak se TT6 da ovladat normalne pres cisla (prvni ikona vlevo nahore = klavesa 1 atd...)
V navodu na instalaci TT5 se uvadi odskrnout pri instalaci GPS v bluetooh nastaveni COM porty, me to bez nich nechtelo GPS najit, takze jsem priradil prichozi port COM7 memu BT GPS a potom COM7 vybral v TT6.