ahoj,chtěl bych zakoupit "Core Player". Poradíte, prosím, jak na to? Dělám to poprvé, tak ten návod pro lamy
Díky
PS: En si moc nepokecám
Abych nezapomněl, nemám I-Net účet v EUR..
rada platit přes paypal, fakt dobrá rada! nevím, co na tom paypalu vidíte...
na stránkách core playeru klikneš BUY POCKET PC verzi, otevře se ti stránka Shopping Cart s počtem, cenou, ... (je tam i ono okýnko Enter Gift Certificate or Promotion Code), dole dáš "New Customer" a Proceed to Checkout. Na další stránce vyplníš info o kartě, jméno, příjmení, adresu, email, heslo a "CONTINUE". Dál se nedostanu, protože to nechci kupovat, ale předpokládám, že jestli vše zadáš správně, tak tam budeš mít uvedeno SN a hotovka.
Tak jsem to koupil, díky za rady.
Vše proběhlo v pohodě. Nainstalovalo se to na PC, odtud jsem to chtěl stáhnout do Compactu a píše mi to, že "Codecs6030_allin1 není platná aplikace systému PocketPC". Nevím, vzal jsem si verzi .exe a instalačka do Compactu se sama nespustila, divný,ne?
Díky za trpělivost
Je to verze 1.2.5. build 6.0.3.0.
Tak, pokud to výrobce nabízí, si stáhni ze stránek přímo CAB, a ten nakopíruj ručně do Compacta. A nebo si z EXE souboru vytáhni cabík, měl bys ho najít (pokud máš XPčka) v C:\Program Files\Microsoft ActiveSync...