Na serveru The Boy Genius Report se objevila zajímavá barevná varianta špičkového komunikátoru HTC Diamond. Posuďte sami, červená Diamondu sluší. Nechme se tedy překvapit zda je to "fake" vytvořený v Photoshopu nebo render nové barevné verze. HTC už dříve u prvního Touch modelu připravilo několik barevných variant, je tedy možné, že se něčeho podobného dočkáme i v případě Diamondu.
V té modré (tmavě) by diamond vypadal velice hezky, kdyby se k tomu ještě upravil TouchFLO 3D plugin (sladil do stejných barev), tak by to vypadalo parádně.
Napadá mě jedno slovo "HRŮZA"
Jsem jedinej komu se zdá, že od doby co přišlo HTC s touchem, tak je HTC už jen modní doplněk a ne pracovní nástroj? Proč téměř všichni upřednostňují vzhled nad funkčností?
Tslany: To rofl tam opravdu je, jen si toho někdo těžce všimne.
tslany wrote:muže mi někdo říct, proč v tech fotkách vidím nápis ROFL?
To nedovedu, ale všiml jsem si ho taky
RDT IMHO to může být i celá červená zadní část, možná ani nebude diamoantová...
kapu, myslím si, že členů tohoto a podobných fór nebude na světě až tolik, HTC se snaží zaujmout i zákazníky, kteří by o jejich přístroje normálně ani nezavadili, zkrátka světem hýbe trh, ne potřeba užitečnosti...
jj, také tam vidím v malování dopsané ROFL ale takhle ten render už někdo pustil na internet, protože když si projdu source článku a další backlinky, tak je to tam všude.