SunnySoft Contacts a RAM

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
jamaica
nováček
nováček

SunnySoft Contacts a RAM

Post by jamaica »

Na zkoušku sem si do Diamanta dal tohodle správce kontaktů.Po instalaci obsadil 12MB RAM :roll: Po dvou dnech jsem se s ním rozloučil ale uvolnilo se jen 4MB RAM místo 12MB :evil: Nepomohl ani softreset.
Jak uvolním zbylých 8MB RAM?
Když použiju funkci - Vymazat data a v ní zadám položku - Vymazat pouze úložiště,co se stane?Přídu o všechny instalované aplikace a nebo dojde k uvolnění těch 8MB?
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

moment, uvolnila se RAM (Spuštěné progrmy), nebo ROM (Úložiště)?
foggy
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: htc herald, htc TyTn I, htc wizard

Re: SunnySoft Contacts a RAM

Post by foggy »

jamaica wrote: Jak uvolním zbylých 8MB RAM?
Když použiju funkci - Vymazat data a v ní zadám položku - Vymazat pouze úložiště,co se stane?Přídu o všechny instalované aplikace a nebo dojde k uvolnění těch 8MB?
Ano příjdeš o všechny soubory které máš nainstalované v mobilu (ale né o ty co máš na pam. kartě)
a ram se uvolní
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Nejspis mysli ROM. Radeji nedavej to uvolnit uloziste, mohl bys litovat. Vyzkousej nejake cleanery, doporucuji SKTools. Nejspis mas nekde nejake stare mezipametove soubory, cache. Vubec to nemusi souviset s timto programem (ale nejspisa souvisi)
jamaica
nováček
nováček

Post by jamaica »

Diamond má rozložení pamětí pojmenovaný následně - RAM a ta je rozdělená na Úložiště a Program a potom Interní paměť - 4GB - náhrada paměťové karty.
A mě se po odebrání toho sunnycontacts uvolnilo jen 4MB RAM - úložiště.Při instalaci si ale vzal 12MB.
Prostě někde v PPC visí 8MB RAM.

to IkE Blaster - na správu a pročišťování používám MemMaid protože je česky narozdíl od SKTool. Jenže i když sem jím PPC pročistil a pak dal soft reset, ta paměť je stále něčím blokovaná a já si myslím že to má na svědomí ten SunnyTools. :-(
tslany
smartmaniak
smartmaniak

Post by tslany »

Nene, pleteš si to, takhle to bylo DO WM2003SE, od WM5 a výše je úložiště v ROM a spuštěné programy v RAM. Takže máš paměť FlashROM, ta je rozdělena na systém, malinký části a potom Uživtelský data (úložiště). Dále máš paměť RAM, ta je rozdělená na Spuštěné programy a VRAM pro graf. akceleraci. Jak odalší máš NAND Flash čip o velikosti 4GB, což je Intérní paměť

EDTI: přidal jsem ilustraci, je tam jenom to hlavní, nezatěžoval sem to pokročilýma částema
Image
jamaica
nováček
nováček

Post by jamaica »

Nevim jestli v tom mam bordel,asi máš pravdu.dám sem jeden muj starší screen:
Image
Image

Jedná se mi o tu položku vlevo co je nad ní napsáno Úložiště.
Tohle je screen ještě s ROM od T-Mobile. teď tam mam originál Diamond a před instalací toho sunnysoftu sem měl volných 32MB. A Teď po odinstalaci tam mam jen 24MB. To je podle mě RAM,teda obě sou podle mě RAM,jen je rozdělená na dvě části. Takže mi jde o to jak z té RAM vydolovat těch chybějících 8MB. Protože to když si na zkoušku takhle instalnu ještě 2 věci tak budu mít RAM 0MB,když se nebude uvolňovat.
tslany
smartmaniak
smartmaniak

Post by tslany »

jak sem psal výše, Úložiště je v ROM a spuštěné programy v RAM. Diamond má 256MB ROM, z toho si hodně velkou část ukousne systém, zbytek je pro uživatele. RAMky má 192MB, z toho si 64MB ukousne grafika, málo si ukousne systém a zbytek máš pro sebe, resp. pro aplikace, který spouštíš.

Teď k problému. Zkus si vzít např. Total Commander, a najeď do složky My documents a nepotřebné odstraň, potom vjeď do \Program Files\ tam se podivej jestli tam od SNS S¨Contacts nezbyla nějaké složka.
Post Reply

Return to “Aplikace”