Nekolik dotazu - Omnia (WM vseobecne)

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Lubancz
nováček
nováček

Nekolik dotazu - Omnia (WM vseobecne)

Post by Lubancz »

Zdravim,

nedavno(vcera) jsem si poridil mobil Samsung Omnia, je to muj prvni mobil s WM, predtim bylo nekolik mobilu se symbianem, takze jsem novacek s WM v mobilu..
Mel bych nekolik otazek, jelikoz jsem nikde nenasel odpoved, zakladam toto tema.

Jak provest softwarovy reset? - ma kazdy mobil jiny zpusob, nebo je vse podobne?

Jak pojmenovat nazev zarizeni v Bluetooth? - nechci aby se pri hledani ukazalo sgh i900

Jak nastavit mp3/wav jako vyzvaneni?

Zatim diky

:oops:
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Doporucuji nainstalovat WkTask, pak provedest soft-reset pres nabidka, kdyz podrzis stylus na krizku (tap'n'hold).

Nazev zarizeni bluetooth je tusim spjaty s jmenem majitele. Vyzkousej, uvidis. Nekde v registrech je nicmene samostatna polozka, mozna to pujde nastavit pres Schaps Conf. nebo SkTools.

Bud nahrat do slozky \My Documents nebo pomoci externiho programu. Uz ale nevim pomoci jakeho :D
kissman
smartguru
smartguru
Zařízení: Lenovo P70

Post by kissman »

to BT jmeno v registrech tady HKCU - Software - Microsoft - Bluetooth - Settings / LocalName mam takove tuseni... por se to drive dalo nastavit v AS jako nazev zarizeni, je to bohuzel nedodelavka BT, zkusim neco vymyslet :)

jinak u Omnie vim jen hard reset, soft bych musel nekde pohledat. Hard reset bud v menu Settings > Hard Reset (da se zvolit i format interni pameti) a nebo pri vypnutem zarizeni drzet "volat" a "zrusit" a do toho zmacknout zapnout/vypnout tlacitko tak na 5sec a objevi se reset screen :) pak uz jen staci potvrdit (tenhle postup nesmaze interni pamet).

Na ten soft se jeste mrknu...

edit: to zvoneni nastavis jednoduse tak ze klepnes na mp3ku, zvolis "Set As Ringtone" pak se ti automaticky zkopiruje do "My Device\My Documents\My Ringtones" a nastavi se jako zvoneni :)

edit2: na bt jmeno vam udelam programek, bude se hodit asi nejenom vam ale vsem kteri nechteji instalovat zbytecne placene sw :) odpolodne vam ho sem dam, jinac staci zmenit jmeno vlastnika (alespon na ipaqu)
Lubancz
nováček
nováček

Post by Lubancz »

IkE Blaster> Diky za info, soft je nainstalovan a lip se stim vypinaj aplikace nez se stavajicima "end tasks".

kissman> Bohuzel nevim jak se dostat do registru, takze sem zkusil zmenit owners name na nazev a to mi zatim funguje :)
Vyzvaneni sem vyresil tim ze sem presunul mp3 do slozky Rings ve win, ale zase smazal, tvuj postup se mi zda preci jen jednodusi :)

Myslim ze zvuky pro prichozi sms, alarmy apod. budu muset resit prave presunem do slozky rings.

Jeste zkusim nejak nakonfigurovat vlastni ikonky do widget, ty stavajici jsou mi knicemu.

Zatim diky :smt023
Lubancz
nováček
nováček

Post by Lubancz »

Existuje pro WM nejaka aplikace podobna SPB PocketPlus? Neco cim bych si nastavil ikonky, upravil veci co chci mit v today apod.?
mp
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: BlackBerry Bold 9700

Post by mp »

Můžu se zeptat, proč se proboha rovnou nepodíváš na stránky Spb? Mimochodem mám pocit, že jejich PocketPlus je určeno právě jen pro WM
Lubancz
nováček
nováček

Post by Lubancz »

Proboha, na stranky SPB jsem se podival, stahl trial a pri instalaci mi to vyhodilo "SpbPocket Plus4_setup is not a valid Pocket PC application"
stejne to same napise MobileShell zcehoz jsem usoudil ze to pod WM nejspis nebude.

Muzes tedy prozradit jak na to?
kissman
smartguru
smartguru
Zařízení: Lenovo P70

Post by kissman »

SBP Pocket Plus i Shell jsou POUZE WM aplikace :) viz. citace z webu sbp - Požadavky: Windows Mobile 5 nebo Windows Mobile 6 zařízení

Mozna mas spatne stahnuty cab :)
Chrono Leggionaire
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note 10

Post by Chrono Leggionaire »

pokud je to *exe, tak to instaluj v PC (MDA měj přitom připojené přes AS)
Lubancz
nováček
nováček

Post by Lubancz »

kissman> Diky, problem byl skutecne ve spatne stahnutych CAB souborech, na 6 pokus se vse podarilo.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”