Max. paměťová karta pro iPAQ h5500

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Post Reply
Piskot
nováček
nováček

Max. paměťová karta pro iPAQ h5500

Post by Piskot »

Právě se mi do ruky dostalo toto zařízení a nikde nemůžu najít jakou paměťovou kartu tam můžu dát. V obchodě mi řeli, že to nelze vyzkoušet, protože paměťové karty jsou zalisované a při poškození obalu by ji již neprodali.
kissman
smartguru
smartguru
Zařízení: Lenovo P70

Post by kissman »

tak do takoveho kramu bych uz nikdy nesel nic koupit :) delal sem v nekolika storech a ve vsech to mozne bylo (jak na mrnavych prodejnach tak i ve velkych retezcich)

btw. vzhledem ke stari bych tipoval omezeni na fat16 max. 2gb kartu (spis 1gb) popr. rozdeleni 4gb a par casti... na 4gb+ zapomen protoze to jsou SDHC a myslim ze sdhc driver pro win2k3 ppc neexistuje...
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

kapu by to měl vědět přesně ale taky přispěju:
SD karty by se mohli vejít do 4GB, ale podle několika ohlasů je to prý nestabilní u starších zařízení (u mě je to teda vše ok).
Pokud máš Jacket na CF karty tak tam můžeš myslim dát i 16GB CF kartu, popř. PCMCIA jacket s redukcí
kissman
smartguru
smartguru

Post by kissman »

nejde ani tak o velikost karty ale spis o jeji format :) pokud se ti zadari naformatovat 32gb na starou fat tak ji tam pouzijes :) jinac tam narves cokoli treba pres nejaky adapter ktery zvlada fat<->fat32 ;) (zminovany CF)
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

hm, 32GB, to je víc, než mám v tabletu... :-D
ale tech 16GB by mělo chodit, pokud vezmeš PCMCIA jakcet (můžeš do něho dát klidně WiFi, TV-out atd. stačí mít ovladače), do něho redukci na CF karty tak by to mělo jít, nevidim v tom problém (ale teda nevim jak naformátovat na FAT16 při zachování standartní velikosti ...uffff, co to jenom byla? snad nemám sklerůzu :lol:
Piskot
nováček
nováček

Post by Piskot »

Já jsem našel na netu, že klasické SD karty se standardně dělaly pro kapacitu paměti 8 MB až 2 GB (FAT 16). V mém přístroji byla karta 512 MB a fungovala. Šlo mi o to jestli tam můžu dát i 1GB nebo 2GB SD kartu a poběží to.
kissman
smartguru
smartguru

Post by kissman »

ano, 2GB karta by mela fungovat (naformatovana na fat16) vice uz bohuzel ne, jelikoz omezeni fat 16 je prave na velikost tesne kolem 2gb. Doporucuju ale opravdu kartu vyzkouset popr. radeji koupit na netu kde ji muzes bez problemu vratit :) btw. prodejce ktery ti neni schopen rici zda-li ti karta bude v zarizeni fungovat (ano nebo ne) by ti ji mohl vyzkouset.. kazdopadne pokud ti rekne ze BUDE fungovat, a tobe fungovat nebude, muzes mu ji jit hodit na hlavu :) (pokud jses nekde zez apadnich cech tak se muzes zastavit u me, mam tu 2gb plonkovou muzes vyzkouset :grin: )
Piskot
nováček
nováček

Post by Piskot »

kissman: tak to bych měl z ruky já jsme ze SM, :???: ale dík
sam
nováček
nováček

SM

Post by sam »

A odkud presne, to bych ti moh pomoct mozna ja :o) ... RpR / ValMez hmm?
Piskot
nováček
nováček

Post by Piskot »

Já jsem z Havířova, takže to je taky z ruky, ale dík. Už jsme se rozhodl objednám 2GB přes net a pokud to nepoběží tak to vrátím :oops:
Piskot
nováček
nováček

Post by Piskot »

Tak mi dneska přišla 2GB mikro SD s adaptérem na SD a mám ji hozenou do iPAQ a běží. Zařízení ji samo rozpoznalo, takže se mi ulevilo :lol:
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia

Post by Kamil Pulicar »

Mám v ipaqu 5450 (To stejné jako 5550, jen se prodávala s novějším WM2003, který šle do 5450 dohrát.) odzkoušenou 2GB kartu bez problémů, vyší kapacitu SD karty bych nedoporučoval.
foggy
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: htc herald, htc TyTn I, htc wizard

Post by foggy »

mozna bys tam mohl dat 4gb ale musel by jsi ji rozdelit na vice pam karet pomoci wm5storaage jak je psano na xda-devolument(bo jak se to pise)
Post Reply

Return to “Hewlett-Packard”