Problem: Prenos souboru do Touch Diamonda

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
vakaruru
nováček
nováček

Problem: Prenos souboru do Touch Diamonda

Post by vakaruru »

Jak ukladate soubory do Htc Touch Diamonda?? Hry, audio, schema. kdyz nekam pres kabel ulozim hru, tak neni v mobilu ani zobrazena. Audio se strasne seka, a neda se poslouchat. Poradite nekdo? Pouzivate nejakej soft na prenos? Diky Karel
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Koukam, ze se v tom opravdu nevyznas. Proc si kupujes neco, cemu vubec nerozumis? No nic, par rad...

1) V jakem formatu tam davas hry? Bud to musi byt instalace ve formatu CAB neo primo rozbalena hra se soubory a exe souborem. Oboji po nahrani najdes ve spravci souboru, casteji se setkas s prvni moznosti. Nejcastejsi je, ze na pc spustis EXE soubor a ten pres activesync nahraje a stpusti instalaci na ppc

2) Jaky mas prehravac na audio a v jakem formatu to do telefonu nahravas? Nahravej v necem inteligentnim, MP3, WMA, OGG apod., ne WAV. Prehravac by mel stacit i WMP nebo nejakej od HTC (pokud tam stale neco je), pripadne PocketMusic, PocketPlayer atd.

3) Schema se nahrava do \My Documents, kdyz je ok (podporovane), tak by se melo zobrazit v Nastaveni/Today. Pripadne z te slizky spustit pres Spravce souboru
vakaruru
nováček
nováček

Post by vakaruru »

Dik za rady. Zadnej ucenej z nebe nespad. Taky si asi nekdy koupis neco s cim se musis naucit zachazet. :lol:
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

To je jasny, ale ne neco, o cem vubec nemam paru a pripada mi to docela slozity od pohledu (ikdyz ja mozna jo no, asi mas pravdu :lol: )

Minimalne bych si zkusil najit info predem ;)
kissman
smartguru
smartguru
Zařízení: Lenovo P70

Post by kissman »

typicky priklad cloveka nic nevim, ale vy me to musite povedet pac jste tady od toho :) co ja bych neco hledal :) viz. google (ano, opravdu stacilo do googlu zadat "jak instalovat aplikace do pda")
vakaruru
nováček
nováček

Post by vakaruru »

Jo tak na tebe jsem cekal. Priste bud odpovez a nebo si nech blby kecy. Myslis ze jsem neprojizdel web hosiku? IkE Blaster mi aspon odpovedel.
Jinak diky za nazor.
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Zařízení: iP4, HTC Desire

Post by Lukáš Mano »

Věnujte se tématu "Prenos souboru do Touch Diamonda" !!!
Post Reply

Return to “Aplikace”