MDA Compact IV konečně také u českého T-Mobile

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

MDA Compact IV konečně také u českého T-Mobile

Post by Jiří Hrma »

Pod taktovkou T-Mobile se dnes na našem trhu začal prodávat očekávaný komunikátor MDA Compact IV, který je brandovanou verzí originálního HTC Touch Diamondu. Hardwarové parametry jsou zcela stejné, jako v případě originálního HTC, T-Mobile jej ale prodává včetně navigačního software TomTom verze 7 s mapami střední Evropy.

Image

Základní cena byla stanovena na 13 499,- Kč, pokud ale provoláte určitou měsíční částku a chcete se operátorovi upsat, můžete Compacta IV mít podstatně levněji, zde je kompletní přehled cen:
měsíční útrata 2 300 Kč a více - 7 499,00 Kč
měsíční útrata 1 200 Kč a více - 8 999,00 Kč
měsíční útrata 800 Kč a více - 9 999,00 Kč
měsíční útrata 500 Kč a více - 10 999,00 Kč
měsíční útrata 250 Kč a více - 11 499,00 Kč

Další informace naleznete na produktových stránkách T-Mobile. Kromě růžového operátora jej u nás nabízí už i O2, u kterého je k mání za základní cenu 12 995,- Kč, k němu se však žádný navigační software v základu nedodává.

Za tip na bleskovku děkuji našemu čtenáři s přezdívkou Bubu.
Soap
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: 1+ 3T

Post by Soap »

Bude k němu i držák a nabíječka do auta, né?
mp
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: BlackBerry Bold 9700

Post by mp »

T-Mobile to na svém webu neuvádí, ale někde jsem četl, že tyhle 2 věci budou v balení jsou. Jakkoliv se mi nebrandovaný Diamond líbí designově víc, musím uznat, že tahle nabídka T-Mobilu má něco do sebe. Jaká to může být úspora, nějaké skoro 3 tisíce, ne? Takže koupit MDA Compact IV, přehrát si to růžové šílenství něčím hezčím ... a je to :-)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

Ano, v balení je držák i nabíječka do auta ;) a TomTom je ve verzi 7 (doplněno do původního textu).
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Jenze TT je ve verzi 7,ale mapa je v675.1704
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

To je první telefon od tmobilu, která vypadá lépe než originál. Chtít malinké moderní pda a vyhovující tarif, šel bych do toho.
vvcrx
nováček
nováček

Post by vvcrx »

ahojde,mám MDA IV,akorád mi nejde nahodit obrazovka DNES a nevím co s tím :-(,jestli se s tím problémem někdo setkal a byl by ochotný poradit,tak děkuju
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 925

Post by Sir Andrew »

Toto je diskuze o MDA Compact IV, ne MDA IV.
Zkus PDA restartovat, kdyz to nepomuze, tak hard reset.
Nebo jeste zkus odinstalovat posledni nahranou aplikaci - treba se nepovedla instalace a rozhodilo ti to registry.
(po vyreseni tohoto problemu tyto 2 prispevky smazat!)
jamaica
nováček
nováček

Post by jamaica »

Tom Tom ve verzi 7 ale vázanej na starý šestkový mapy.Takže při aktualizaci map je potřeba přeinstalovat toma. Včera sem to zrovna absolovoval. Škoda že je to tak a téčko nedalo rovnou sedmičkový mapy :roll:
vvcrx
nováček
nováček

Post by vvcrx »

Sir Andrew wrote:Toto je diskuze o MDA Compact IV, ne MDA IV.
Zkus PDA restartovat, kdyz to nepomuze, tak hard reset.
Nebo jeste zkus odinstalovat posledni nahranou aplikaci - treba se nepovedla instalace a rozhodilo ti to registry.
(po vyreseni tohoto problemu tyto 2 prispevky smazat!)
Omlouvám se,samozřejmě mám MDA Compact IV.Provedl sem i Hard reset,bohužel DNES se mi pořád nezabrazuje,nevím bohužel co s tím.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

vvcrx: A máš aktivované pluginy, které tam chceš zobrazovat (Start/Nastavení/Obecné - Obrazovka Dnes)?
Stolicny
nováček
nováček

Post by Stolicny »

mp wrote:T-Mobile to na svém webu neuvádí, ale někde jsem četl, že tyhle 2 věci budou v balení jsou. Jakkoliv se mi nebrandovaný Diamond líbí designově víc, musím uznat, že tahle nabídka T-Mobilu má něco do sebe. Jaká to může být úspora, nějaké skoro 3 tisíce, ne? Takže koupit MDA Compact IV, přehrát si to růžové šílenství něčím hezčím ... a je to :-)
Prosím vás, jak se dá "zničit" v registru to růžové šílenství od T-mobilu? Aby to jelo BEZ úvodní obrazovky při startu? Už jsem dokázal umazat v registrech animaci, dál se ale bojím jít, abych si neumazal něco v hot-key, co by mne pak mrzelo.
Díky za odpověď,
Petr St.
HUdasp
nováček
nováček

Post by HUdasp »

Zkus tohle..
Attachments
SplashScreenRandomizerSetup.1.2.5.2008.cab
(1.58 MiB) Downloaded 174 times
Stolicny
nováček
nováček

Splash screen setup

Post by Stolicny »

Diky za pokus o pomoc, vložil jsem ten Splash do HTC a objevil se mi po soušění tak mrňavej (a texty "do sebe" že vůbec nevím, oč jde a co s tím :-(
Petr
HUdasp
nováček
nováček

Re: Splash screen setup

Post by HUdasp »

Stolicny wrote:Diky za pokus o pomoc, vložil jsem ten Splash do HTC a objevil se mi po soušění tak mrňavej (a texty "do sebe" že vůbec nevím, oč jde a co s tím :-(
Petr
Je to prográmek na změnu úvodní obrazovky po zapnutí telefonu (nahradí obrázek Windows Mobile). Myslim, že ty tam asi máš nějaký ty růžovoučký věci od T-Mob. Nastavíš Use specific screen, zvolíš si obrázek, jakej chceš a dáš replace default. Nějak tak to myslim bylo.. moc si to už nepamatuju. Každopádně na P750 QVGA šlape na jedničku..
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia

Post by Kamil Pulicar »

Dnes jsem byl v T-mobile a k paušálu mi nabízeli jen kaiser, že jiné PDA v nabýdce nemají. Teda ještě toucha. Co to je za bordel?
Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iP7

T-Mobile a prodej MDA

Post by Nolf »

Ahoj,
ja jsem kupoval MDA Compact IV 4.8.2008 u T-Mobile v Plzni a nebyl to prvni den co ho meli na sklade.
Asi zalezi na informovanosti prodejce.
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia

Post by Kamil Pulicar »

Mě to je jedno já tyhle touch hračky co mají připomínat PDA nechci, ale divil jsem se že ho neměli v nabídce.
Ale zdá se mi že v T-mobile jsou pěkní zloději, kupovat si u nich telefon se absolutně nevyplatí. Jako výhodnou nabídku mi nabízeli, abych si vzal kaiser za 10 000 a k tomu se upsal na 1500Kč měsíčně, nebo ňák tak to bylo. Opravdu výhodná nabídka. :lol:
jirisvec
nováček
nováček

DNES

Post by jirisvec »

Jak se na obrazovku dnes dostanou další položky, třeba TT? V menu ji zatrhnu a potvrdím, ale TT tam není. Dík
Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iP7

obrazovka dnes

Post by Nolf »

a vypnul jsi TouchFlo ? Ja ho vypnul a ted si tam muzes dat co chces, treba pres program BatteryStatus. Viz vlakno - pridani zastupcu ma plochu
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”