HTC Touch Cruise - nejde pravy kanal ve sluchatkach

Diskuze o dalších komunikátorech série Touch (Diamond, Touch Pro...)
Post Reply
Sislik
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920

HTC Touch Cruise - nejde pravy kanal ve sluchatkach

Post by Sislik »

asi od zacatku kvetna mi v originalnich sluchatkach nejde pravy kanal. Zkousel jsem kroutit kabelem a nic. Z praveho sluchatka nejde vubec nic, ani sum neni slyset a stalo se to ze dne na den. Soft-reset nepomaha a hard-reset jsem zatim nezkousel (nechce se mi do nej).
Z praveho kanalu nejde vubec nic - ani MP3, ani zvuk z videa a ani zvuky ze systemu, proste ticho!
Zkousel jsem hledat nastaveni balance levy/pravy kanal, ale nic jsem nenasel.

U staryho telefonu mi taky zacal postupem casu vypada jeden kanal ve sluchatkach, ale cely to slo postupne a trvalo to par mesicu, takze predpokladam, ze jde o SW chybu.

Zkousel jsem psat na podporu HTC a nedpovidaji.

HTC TC mam s originalnim SW od Eurotela ve verzi: CS OS 5.2.1623 (build 18129.0.4.5)

meli byste nejakou radu, co zkusit nebo tak neco?
diky moc
strojvudce
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

Post by strojvudce »

Taky jsem měl ve sluchátku ticho, ale postupně, nejdřív chrchlání potom už nic jen v některé poloze chvilku hrály. Tak jsem do nich stříknul kontaktol kolem kolečka volume a už zase hrajou jako víno.
Zkusil bych nejdříve jiný sluchátka, teda jestli máš možnost.
Sislik
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by Sislik »

Tak jsem dneska poslal samotny sluchatka na reklamaci, jiny zarizeni v prodejne k dispozici nemeli aby mi to s nim vyzkouseli na mista ... takhle uvidim, jeslti je chyba ve sluchatkach nebo v pristroji. Doufam, ze ve sluchatkach :) nechce se mi tam posilat celej telefon :(
Post Reply

Return to “HTC Touch series”