WM 6.1 Professional pro iPAQ 614c jsou tu!
mozna by take bylo dobrek ni dopsat zname problemy nez jenom ty plusy.. nekdo ty fce potrebuje, kor ten kdo s pda pracujemurder wrote:Tak po návratu z dovči jsem se prolouskal hromadou příspěvků a chválím snahu o českou ROM super paráda sem s ní) Hodil jsem na první stranu tu poslední Yevgovu ROM ať to je pohromadě a přelil jsem ji na svůj rapid bez hesla a s návodem.
-
Z80
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Hero, HP iPaq 614c, iPhone 3Gs 16GB
na israpda.com je nova verze -> OS 5.2.20270 (Build 20270.1.3.1) v 1.4 (yevg001)
Edit:>
Tak mi nefunguje cell brodcasting tj, informace o bts nefunguje mi gsm net monitor http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?t=8499 odskouseno na romce 1.2 a 1.4 :/
Edit:>
Tak mi nefunguje cell brodcasting tj, informace o bts nefunguje mi gsm net monitor http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?t=8499 odskouseno na romce 1.2 a 1.4 :/
Nesouhlas
To Kissman: nemůžu s tebou souhlasit .. rom sem stáhl, flashnul a nyní na ní frčím .. rozdíly neznám rusky neumím, pravda je že s wifi je taky někdy při restartu problém .. ale i kdyz se tváří že není tak se mi po páru minutách a testování jiných aplikací sama rozběhla. takže zkus ešťa raz třeba : o)
Přiznám se bez mučení, ještě jsem ji nezkusil, nějak nemám čas a zatím chuť (ne není to tím, že bych čekal až ji někdo testne, jen jsem jaksi v hluboké "depresi" z návratu z dovolené a jsem absolutně líný a naštvaný na celý český světkissman wrote:bohuzel romka je spatnanelze nahrat do zarizeni
jak tvoje kopie, tak i z isra
Je to jinak stejná ROM jen jsem ji přebalil a přihodil návod.
hmm.. takze stale nepouzitelne
enroll certifikatu stale nejde, exchange uz jo, ale jaksi prapodivne a live jsem jeste nezkousel... btw. openvpn nejde zas i kdyz vubec netusim proc, takze se vracim p redposledni rom
navic co to tam vyskakuje u jmena operatora?
kdyby nekdo prisel na to jak se toho zbavit tak bych si to soupnul do soukromeho ipaqu... 
-
pretender12
- přispěvatel

6.1 a SMS zvoneni
Ahoj mam nainstalovano 6.1 a nejedou mi zvuky sms je to ta verze tusim 1.2. Chci jit na tu 1.4 tak se ptam jestli tam to uz jede a jak vam to slape. Dik.
-
Honza Bouma
- přispěvatel

- Zařízení: SE Xperia X10