Zdravim všechny kolegáčky. Už jsem si říkal, že jsem vychytal většinu problémů, ale na řešení tohodle jsem nepřišel:(
Když píšu sms, tak skoro vždy se mi samy od sebe spustí vibrace, jako kdyby mi někdo volal. Málokdy se to nestane. Nemusím asi říkat, jak blbě se pak píše. Vždycky musím přidržet hvězdu dát OK a pak to zmizí. Máte s tím někdo zkušenosti?
Jak jde vypnout smart wheel pouze jedním tlačítkem? (tím myslím krátký stisk a ne držení dlouze-dá se to někde přiřadit?)
Díky všem za cenné rady.
BigProlblém! - samo vybruje a vypnutí smart wheel
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Re: BigProlblém! - samo vybruje a vypnutí smart wheel
Defaultne nelze, pouze OK button na boku stroje na 1sec, coz si myslim ze neni problem drzet...Martin111 wrote: Jak jde vypnout smart wheel pouze jedním tlačítkem? (tím myslím krátký stisk a ne držení dlouze-dá se to někde přiřadit?)
Martin: S tým vibrovaním počas písania smsiek ti neviem poradiť, ale skús spraviť zálohu, hardreset a skúšaj, kedy ti to znova začne robiť. Je kľudne možné, že to robí nejaký program, ktorý si neskôr doinštalovavával...
Na vypnutie smartwheelu je jednoduchá finta - stlačiť a podržať tlačítko OK na ľavom boku. iPaq pípne, hore v stavovom riadku sa zobrazí ikona zámku s 2 šípkami a je to, smartwheel je vypnutý
Na vypnutie smartwheelu je jednoduchá finta - stlačiť a podržať tlačítko OK na ľavom boku. iPaq pípne, hore v stavovom riadku sa zobrazí ikona zámku s 2 šípkami a je to, smartwheel je vypnutý