BigProlblém! - samo vybruje a vypnutí smart wheel

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Post Reply
Martin111
nováček
nováček

BigProlblém! - samo vybruje a vypnutí smart wheel

Post by Martin111 »

Zdravim všechny kolegáčky. Už jsem si říkal, že jsem vychytal většinu problémů, ale na řešení tohodle jsem nepřišel:(

Když píšu sms, tak skoro vždy se mi samy od sebe spustí vibrace, jako kdyby mi někdo volal. Málokdy se to nestane. Nemusím asi říkat, jak blbě se pak píše. Vždycky musím přidržet hvězdu dát OK a pak to zmizí. Máte s tím někdo zkušenosti?

Jak jde vypnout smart wheel pouze jedním tlačítkem? (tím myslím krátký stisk a ne držení dlouze-dá se to někde přiřadit?)

Díky všem za cenné rady.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Nekde v notifications v nastaveni (upozorneni a zvuky) jsou v nabidkach vibrace. Projdi to a zkus to vsude vypnout, vim, ze me to delalo, kdyz jsem spustil nektery programy (SKTools - vibrovalo celou dobu)
kissman
smartguru
smartguru
Zařízení: Lenovo P70

Re: BigProlblém! - samo vybruje a vypnutí smart wheel

Post by kissman »

Martin111 wrote: Jak jde vypnout smart wheel pouze jedním tlačítkem? (tím myslím krátký stisk a ne držení dlouze-dá se to někde přiřadit?)
Defaultne nelze, pouze OK button na boku stroje na 1sec, coz si myslim ze neni problem drzet...
Martin111
nováček
nováček

Post by Martin111 »

tak jsem v tom notification prolezl uplne všechno, ale nikde zaplý vibrace nejsou:(
hxg614
přispěvatel
přispěvatel

Post by hxg614 »

Martin: S tým vibrovaním počas písania smsiek ti neviem poradiť, ale skús spraviť zálohu, hardreset a skúšaj, kedy ti to znova začne robiť. Je kľudne možné, že to robí nejaký program, ktorý si neskôr doinštalovavával...

Na vypnutie smartwheelu je jednoduchá finta - stlačiť a podržať tlačítko OK na ľavom boku. iPaq pípne, hore v stavovom riadku sa zobrazí ikona zámku s 2 šípkami a je to, smartwheel je vypnutý :-)
Post Reply

Return to “Hewlett-Packard”