Vložení zástupců na plochu
- Fatal_Soldier
- přispěvatel

- Zařízení: Google Nexus S 4.1.1
Vložení zástupců na plochu
Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jak vložit zástupce nebo odkazy na plochu ve WM6, programy mám nainstalované ve flash paměti telefonu a ne čistě v paměti telefonu. Mám HTC Touch Diamond. Díky moc za odpovědi
- Fatal_Soldier
- přispěvatel

- Fatal_Soldier
- přispěvatel

-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
- Fatal_Soldier
- přispěvatel

4 Ike Blaster: přestoupil jsem na Diamonda z Sony Ericsson P1i takže zase tak nováček ve samrtphonech nejsem, mobil jsem si nekoupil kvůli reklamě, ale kvůli výkonu, protože mě UIQ 3.0 štvalo svou rychlostí a P1i mě štvala nízkým taktem procesoru, proto jsem sáhl na Diamonda s Winmobile. V symbianu se vyznám více než dobře, ale mobil s Winama mám poprvé tak mě jen zajímalo, jestli to jde atd. Tak prosím nesuď, když o tom, proč jsem si ten foun koupil víš s prominutím ho*no...Jsem s winama nováček a nestydím se zeptat na pár věcí který mě zajímají. A čekám že mi na ně odpoví pár normálních lidí, kteří WM rozumí a používá jej a chtějí poradit těm méně zkušeným (tak jako já to dělám na fóru semanie s UIQ 3.0). Tak se prosím zdrž takovejch ubohejch názorů, že jsem si ten telefon koupil kvůli reklamě a nic o něm nevím, zvažoval jsem jeho koupi docela dlouho a neočekával jsem, že budu WM rozumět hned, jak ten telefon dostanu do ruky.
- Fatal_Soldier
- přispěvatel

- Fatal_Soldier
- přispěvatel

-
tomasino1
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Pro 2
vypnutí Touchflo
Nazdárek,
jsem úplnej nováček WM mobilu. Poradíte jak vypnout Touch flo a nastavit to do podoby, jak píše Pavliicek, tzn. TF3D vypnuto, vzhled jako stolní wokna. Díky
EDIT: Tak jsem to našel, ale....
Důrazně mě to upozorňuje, že přijdu o některé fce...co bude následovat po vypnutí???bojíém.......
\\Používej tlačítko EDIT!! lukasm
jsem úplnej nováček WM mobilu. Poradíte jak vypnout Touch flo a nastavit to do podoby, jak píše Pavliicek, tzn. TF3D vypnuto, vzhled jako stolní wokna. Díky
EDIT: Tak jsem to našel, ale....
Důrazně mě to upozorňuje, že přijdu o některé fce...co bude následovat po vypnutí???bojíém.......
\\Používej tlačítko EDIT!! lukasm
zástupci na plochu netradičně
Ahoj,
tak jsem našel jak to vyřešit. Ani jsem to nečekal od takového programu. Stáhnul jsem si Battery Status z xdev a v nastavení programu je zobrazení zástupce na plochu. Stačí si najít cestu k programu - něco jako průzkumník, a zvolit zda má být aktivní - to jest zobrazen na ploše. Takhle jsem si nastavil zástupce k regeditu, který není vidět nikde jinde než přes TC v vnitřní paměti - neinstaloval jsem ho.
Snad vám to někomu pomůže.
Zdar
tak jsem našel jak to vyřešit. Ani jsem to nečekal od takového programu. Stáhnul jsem si Battery Status z xdev a v nastavení programu je zobrazení zástupce na plochu. Stačí si najít cestu k programu - něco jako průzkumník, a zvolit zda má být aktivní - to jest zobrazen na ploše. Takhle jsem si nastavil zástupce k regeditu, který není vidět nikde jinde než přes TC v vnitřní paměti - neinstaloval jsem ho.
Snad vám to někomu pomůže.
Zdar