iPAQ 614c - společně řešíme nedostatky a problémy
1979: Už sa presne nepamätám, skúšal som všeličo možné, nakoniec som dospel do štádia, že iPAQ bol vypnutý, keď som šiel po diaľnici a keď som sa blížil k nejakému významnému bodu (alebo som chcel vedieť, koľko mám ešte do cieľa), iPAQ som na chvíľu zapol.
Ja tiež jednoznačne tvrdím, že je to závada zariadenia. Tiež som už mal nejaké PDA s GPS a ani jedno netrpelo touto závadou...
Ja tiež jednoznačne tvrdím, že je to závada zariadenia. Tiež som už mal nejaké PDA s GPS a ani jedno netrpelo touto závadou...
OT: mam sice CRUISE, ale myslim ze vypnutie pri navigacii/a dobijani je zavada HW...Pred par tyzdnami som absolvoval vestu do Chorvatska este s TT6 (teraz testujem TT7) a ziadne vypinanie alebo nenabijanie pocas navigacie sa nekonalo!!! Chcel som uz davno napisat äale nechcem vyvolat flame): moj osobny!!! nazor je,ze HP-614 je dost odflaknute PDA s min. podporou od vyrobcu, a jedine jeho plus je cena...ovsem za aku cenu...?!
nechci taky vyvolavat flame, ale s tim nebudu moc souhlasit...ano, budu objektivni...
614 je podle me dobrej stroj...mne krom toho nabijeni facha bez problemu, zadnej reset nebo tak neco, ani jiny chybny systemovy hlasky...
nemyslim si ze je odflaknutej, ale je jasny ze ma mouchy jako kazdy jiny zarizeni, jen s tim rozdilem ze pristroje od HTC maji vetsi uzivatelskou zakladnu a tudiz i lepsi podporu...
ja bych nemenil, jen mi vadi to nabijeni-nenabijeni behem provozu v aute...
614 je podle me dobrej stroj...mne krom toho nabijeni facha bez problemu, zadnej reset nebo tak neco, ani jiny chybny systemovy hlasky...
nemyslim si ze je odflaknutej, ale je jasny ze ma mouchy jako kazdy jiny zarizeni, jen s tim rozdilem ze pristroje od HTC maji vetsi uzivatelskou zakladnu a tudiz i lepsi podporu...
ja bych nemenil, jen mi vadi to nabijeni-nenabijeni behem provozu v aute...
To jsem nezkusil, ale teď při cestě do a z Itálie jsem vypnul komplet Wireless služby (co maj lidi prudit když jedu odpočívat) sundal jsem zadní kryt a nechal mu fuňet vzduch z ventilace po zádech. Tel to zvládl, jen i přes to, že mám nabíjení naplno, když jsem přijel do Benátek a sundal ho z nabíječky tak začal řvát, že je baterka prázdná. V Benátkách si odpočinul a pak zase šlapal bez problémů.
Takže to šlapalo, jen to není úplně uživatelsky komfortní.
Zkusil jsem použít Navigon s velkou mapou EU a ten absolutně nestíhal chvílema byl za mnou i několik kilometrů, jel stejnou trasu, ale já jsem byl rychlejší, s mapou EE chodí OK, s mapou WE už je to trošinku horší, ale ta EE+WE v jednom je fakt tragedie.
Takže to šlapalo, jen to není úplně uživatelsky komfortní.
Zkusil jsem použít Navigon s velkou mapou EU a ten absolutně nestíhal chvílema byl za mnou i několik kilometrů, jel stejnou trasu, ale já jsem byl rychlejší, s mapou EE chodí OK, s mapou WE už je to trošinku horší, ale ta EE+WE v jednom je fakt tragedie.
-
Diamant
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD2
Najnovšia verzia WM6.1 má o čosi vyššiu hlasitosť. Vyskúšaj. Ja som síceprechádzal z prvej zverejnenej verzie WM6.1, ale vďaka SPB Backup 2 som urobil zálohu a na nový OS som zálohu obnovil a všetko okrem predvolených zvonení sa obnovilo úplne v pohode. Tak som nemusel nič inštalovať a ani nastavovať!
Pripojenie na net sa dá vypnúť napr. namapovaním nejakého tlačidla na odpojenie, ja používam AEButton. Namapoval som si na to dlhé stlačenie horného tlačidla na vibračný režim.
Pripojenie na net sa dá vypnúť napr. namapovaním nejakého tlačidla na odpojenie, ja používam AEButton. Namapoval som si na to dlhé stlačenie horného tlačidla na vibračný režim.