Jak na offline www?

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
homi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Jak na offline www?

Post by homi »

Poradite nejjednodusi reseni na offline prohlizeni stranek? Nemam dat.tarif, takze pro mne potrebna vec. Jsou programy na prevod a prohlizeni, pripadne samotny prohlizec z cache anebo umi nektery prohlizet mht? Jde mi o jednoduchost (nez prekonvertuji a dostanu do PDA,tak to rychleji prectu),kompatibilitu(driv jsem neco zkousel a neumelo to ani obrazky) a citelnost (neresit stale ruzne zoomy,strankovani). Diky za tipy a treba i strucny popis,proc zrovna toto.
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia

Post by Kamil Pulicar »

Napadla mě jedna blbost. Běž na PC na stránku kterou si chceš dát do PDA zmáškni ctrl+u zobrazí se to zdroják stránek, ten skopíruj třeba do poznámkového bloku a ulož ho s koncovkou .html
Pak jednoduše tento soubor hodíš do PDA a můžeš prohlížet, ale nemusí se ti zobrazovat všechny věci....
Je to spíš taková blbost než rada.
homi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

offline dowloader

Post by homi »

No zatim jsem to vyresil,ze ukladam stranky jako MHT,poslu do mobilu a prohlizim tam(vidim stranky a funguji odkazy na strance),ale toto bych chtel nejaka z automatizovat (10-20 vybranych stranek jako mht,prepsat do PDA,napr. po pripojeni pres ActiveSync).
No myslel,jestli neexistuje nejaky offline downloader (pro pc toho je spoustu),kt.by to delal pri v PDA.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

homi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by homi »

Dik to vypada zajimave (jeste zajimaveji,ze posledni update z roku 2004).
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

To necemu vadi?
homi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by homi »

No to jeste nevim, tys to zkousel (nebo nekdo jiny, ten program jsem nikde nenasel), ale 4roky muze byt vsecko jinak: WM system(budes se divit,ale uz jsem zaregistroval par programu,kt. funguji jen v drivejsich systemech a pod WM6 uz ne),www standardy,display...
Roxtoon
nováček
nováček

Post by Roxtoon »

Osobne bych doporucil Operu Mini ve verzi 4.1
Ma v sobe funkci vytvareni offline www a navic prohlizeni webu probiha pres proxy servery Opery, takze platis mene nez pri normalnim surfovani.
Vice se o teto aplikaci doctes tady ->

Code: Select all

http://netmix.ic.cz/opera-mini-4.1.a5.html
Post Reply

Return to “Aplikace”