614C a problém se zvoněním
Má někdo z vás stejný problém s přidáním vyzvánění?
Na kartě mám uložené mp3, které chci přiřadit ke kontaktům. Dám: start - settings -system - ringtones. zde mi to načte mp3, které mám na kartě. označím je a stisknu "add". ale místo, aby se přidaly do zvonění, tak se odznačí. samozřejmě v položce "remove" nejsou taky.
Poradí někdo?
Na kartě mám uložené mp3, které chci přiřadit ke kontaktům. Dám: start - settings -system - ringtones. zde mi to načte mp3, které mám na kartě. označím je a stisknu "add". ale místo, aby se přidaly do zvonění, tak se odznačí. samozřejmě v položce "remove" nejsou taky.
Poradí někdo?
- Strunečka
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia E51, Ericsson T39m
Ja ted osobne nevim, ale zkus dat start, contacts a najed na konkretni kontakt a dej edit, tam dotycnemu pridej konkretni MP3 a melo by to fungovat. Zkus to!
No ta mě ta funkce přidat zvonění funguje,ale co mne dostalo tak vlastne udelala to co jsem zrovna nechtěl.Nahrála mi vybrané soubory do složky Windows/ring v paměti telefonu,což mi zabírá dosti místa a vlastně dvakrát MDA i karta.Myslel jsem jen že si někam uloží cestu k těm mp3 a přehrává je rovnou z karty.To je docela smutné oproti obyč telefonu.
Re: 614C a problém se zvoněním
Ani tak to nešlo, nakonec jsem přehrál ROMku a už to jede.
- Strunečka
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia E51, Ericsson T39m
Re: 614C a problém se zvoněním
Asi jsi tam mel stary FW. Ja to nejak nevyuzivam tak ai moc nevim
...
-
elcrys
- smartguru

- Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)
Když už jsme u toho - jak lze vůbec nastavit melodie u budíku? Vyřešil jsem to přepsáním souboru Alarm5.wav ve složce Windows, ale to není moc elegantní a rychlé řešení - ví někdo jiný způsob? Nebo melodie u SMS, tam stačilo "pouze" nakopírovat melodii do složky Windows. Vyzvánění pro příchozí hovor si to alespoň vezme ze složky na kartě My Documents\My Ringtones - nastavování melodií je ve Windows Mobile celkově nějaké odfláknuté.