zlobí mě T9
zlobí mě T9
prosím o radu, na MDA Compact IV mám vždy při psaní nových SMS a dalších dokumentů zaplé T9, snažil jsem se najít v všude možně "vypnout T9" ale taková funkce tady prostě není, vždy to musím přepínat ručně...
nahrazování slov mobil 6
Dobrý den,
dostal jste už kloudnou odpoved? Ja psal i do Windovz CZ a nic. Stale to nahrazuje slova a pak v sms pisu vylozene nesmysly. V byvelem sw Moibile 5 to slo uplne jednoduse vypnout, tady ne
P.Stoličný
dostal jste už kloudnou odpoved? Ja psal i do Windovz CZ a nic. Stale to nahrazuje slova a pak v sms pisu vylozene nesmysly. V byvelem sw Moibile 5 to slo uplne jednoduse vypnout, tady ne
P.Stoličný
T9 problem
Bojuji s vypnutim T9 již dva týdny. Jediná možnost je přepnout se do klasické win. klávesnice, (minišipka dolu uprostřed, vedle loga klácesnice) tam slova nenahrazuje. Je sice maličká, musí se na ní "tyčinkou" prst nestačí, ale funguje normálně. Podle sdělení z windovs.cz bude chyba asi opravena až v příští verzi systému. Zatím je to tak, že u klávrsnice HTC (to je na psaní prstem) ať vypínáte co chcete, stále to bude dopisovat nesmyslné slovíčka .-(
Jinak ok, ne?
Petr
Jinak ok, ne?
Petr