Solitare - pokec o rekordech
Je to skoro k neuvěření, ani já jsem tomu zprvu nevěřil, ale dokázal jsem to. Nejen že jsem pokořil kamaráda, který nade mnou držel rekord o 12 bodů vyšší, ale překoval jsem i magickou hranici 8000 bodů a dokázal jsem to zahrát pod minutu a půl.
- Attachments
-
- 8689
- capture002.jpg (7.4 KiB) Viewed 6594 times
No hoši, musíte být zatraceně rychlí. Většinu her nemá cenu vůbec dohrávat, protože z nich máte malé score a nebo hra nejde dohrát. Já jsem těch her nahrál už tohlik, že poznám po pár kartách, jestli se hra vyplatí hrát dál a nebo ne. Teď se mi taky dost často stává, že hraju třeba 15 minut a dohraju 1 nebo 2 hry a to jen díky tomu, že jsem ostatní ukončil předčasně.
-
[T]trdlo_s.r.o.
- nováček

- Zařízení: HTC S710 [Voxík]
-
Luboš Klicpouch
- smartguru

- Zařízení: SGN
-
Luboš Klicpouch
- smartguru

- Zařízení: SGN
-
Kamil Pulicar
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia
Body dostáváš za rychlost odehrání hry. Takže asi seš pomalej, ale nic si s toho nedělej já to ani hrát neumím, bublinky na megashift na megashift to je lepší!
Já to mám také nastavené na otáčení jedné karty a standartní počítání.
Bigis: Podívej se taky jak rychle jsem to dohrál. Je to na těch screenech vidět. Nejvíce bodů dostaneš, když to rychle dohraješ.
Teď zrovna moc netrénuju, jen občas si zahraju a to si dávám score tak kole 6500. Je to hodně o tréningu.
Bigis: Podívej se taky jak rychle jsem to dohrál. Je to na těch screenech vidět. Nejvíce bodů dostaneš, když to rychle dohraješ.
Teď zrovna moc netrénuju, jen občas si zahraju a to si dávám score tak kole 6500. Je to hodně o tréningu.
-
wojta.albert
- mám jeden příspěvek

10 000
Nechci vypadat jako náfuka, ale timhle se pochlubit prostě musim....
9916 bodů za 74 sekund....
10 000 je na obzoru....kdo je dá???
9916 bodů za 74 sekund....
10 000 je na obzoru....kdo je dá???
- Attachments
-
- solitar 74.JPG (91.33 KiB) Viewed 4986 times
Až to dokážeš na PPC, tak to teprve budeme registrovat.
-
pk
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S4
na stolnom PC sa da dosiahnut aj pod 70 sekund.. tam mam osobny rekord 64 sekund.. ale PPC tam ani za svet nejaky svetoborny cas. Moze za to aj moj displej. Na i780 neni moc citlivy.. na MDA Vario sa lepsie hral solitaire.. asi ho oprasim a skusim tam niekedy.
Záleží dost jakou máš na display fólii. Já používám matnou od Branda a to je podle mýho na Solitare nejlepší. Možná ještě lepší by mohl být display samotný, ale to bych si netroufl, protože bych ho měl tak poškrábanej, že by se na něm nedalo číst.
Jelikož už tady dlouho nikdo nepsal, tak sem přidávám dva screenshoty. Jeden je jen taková zajímavost, jak se mi na začátku rozdaly karty. Takto se mi rozdaly poprvé za celou dobu co hraju. Jako zajímavé to je jen tím, že jsou tam jen dámy a králové.
Druhý screenshot je jedna z povedených her, kterou jsem si uložil. Překoná někdo aspoň toto moje score?
Druhý screenshot je jedna z povedených her, kterou jsem si uložil. Překoná někdo aspoň toto moje score?
- Attachments
-
- score 7600
- capture001.jpg (6.87 KiB) Viewed 4970 times
-
- pekně rozdané
- capture002.jpg (15.92 KiB) Viewed 4970 times
heh, posledni dobou uz solitaire moc nehraju, ale byl jsem rad za 5500 a koukam, ze jsem hoodne vzadu. Takze mmnt, jdu parit