Odstranění sytémové lišty
Odstranění sytémové lišty
Zdravím všechny a prosím o radu. Nevíte někdo, jak úplně odstranit systémovou lištu dole z Today, kde jsou ikony zástupců pro rychlé spuštění? Prostě celou tu spodní lištu dát úplně pryč, je mi k ničemu a nutně potřebuji roztáhnout display o těch pár řádků. WM 6.0. Artemis,. Díky
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
-
Sir Andrew
- smartstar

- Zařízení: Lumia 925
-
Kamil Pulicar
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia
Takže, jak to dopadlo, po instalaci Todayshrink to shodilo tu nejspodnější lištu s tlačítky soft-key, ale ta systémová nad ní s těmi zástupci programů tam zůstala, tzn. teď mám tu systémovou úplně dole, soft-keys zmizela, zajímavé. Ještě jsem nedělal SR, možná, že to pak naběhne úplně jinak. Při instalaci se ukázala hláška, že program možná nebude správně fungovat, protože je určen pro WM 5. Jo, ještě, i když tam lišta soft-keys není, tak zůstaly namapovány a funkční obě aplikace, které byly těmto dvěma funkčním tlačítkům přiřazeny.
-
Sir Andrew
- smartstar

- Zařízení: Lumia 925
-
Kamil Pulicar
- smartmaniak

Takže po SR stav nezměněn, tzn. soft-keys jsou v pytli a systémová se zástupci je úplně dole. Účel to sice splnilo, mám o chlup pixelů k dobru, ale ještě mě štvou ti zástupci pro rychlé spuštění, zbytečně zabírají místo a stejně je nepotřebuji, protože mám svoje velké ikony na ploše. Každopádně thx. kapu i tslany i sir andrew, je vidět, že lidi rádi pomůžou. Ještě zkusím dcinobar.
-
Kamil Pulicar
- smartmaniak

Teď mi Artemis naběhl po SR a ........ zůstala tam, tedy ta lišta, takže výsledek žádný, je tam furt, mrška, nevím jak dál, k úplné dokonalosti chybí už jen toto, zkoušel jsem tu app dcinobar někde najít, jestli se třeba po instalaci nějak nespouští, ale nikde ji nemůžu najít. Má někdo nějaký nápad?
Teď jsem na něco narazil, v nainstalovaných programech se ta app jmenuje "No softkey buttons dcinobar". A tedy podle mé "vytříbené" angličtiny to odstraňuje jen tu lištu se soft-key tlačítky (těma dvěma tlačítky). A my všichni na mém Artemisu potřebujem dát pryč tu druhou lištu se zástupci pro rychlé spuštění programů. Takže, podle mě jsou obě dcinobar a todayshrink jen pro odstranění soft-key.
Jo, jasně, to je ono, jsou tam klíče, jejichž hodnota odpovídá vždy spouštěné aplikaci. Např: klíč launchapPath a hodnota \CommManager.exe, další hodnoty vždy odpovídají app v liště: backlight.exe, fexplore.exe atd. Tak a co deď dál? Nemůžu to přece smazat, i kdyby se ztratili ti zástupci, nezůstane tam ta lišta, byď třeba prázdná?