reklamace mechanickych zavad

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Post Reply
milo
nováček
nováček

reklamace mechanickych zavad

Post by milo »

resil nekdo reklamaci pryzovych krytek a pripadne zadnich "dorazu" - celni panel voxu je v zavrenem stavu tak o 2 mm vedle nez ma byt ... ?

po 2 mesicich pouzivani ten telefon opravdu vypada priserne :-(
GhostFace
nováček
nováček

Post by GhostFace »

jo to je pravda, on po nejake dobe vypada priserne, ale jen diky firme HTC, ktera to tak skvele vyrobila. Ja se treba o voxe staram jak nejlip to de, na dispeji neni jedinej skrabanec, vubec nikde neni jedinej skrabanec, ale jen cekam az se zacne sam otevirat v kapse, az nepudou vubec zavrit krytky od usb a pametovky..az se mi to nebude libit tak ho dam na reklamaci a nedam se :lol:
lub.x
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Post by lub.x »

jo panove,po dvou mesicnim pouzvani jsem ho musel reklamovat kvuli nalomeni dolnich tlacitek pro zvedani aukoncovani hovoru (tel nesel zamikat atd..)poslal jsem ho na reklamaci s tim ze kdyz tel stal cca9000kc tak reklamaci firma uzna a ja budu mit new klavesnici a on omyl :evil: musel jsem za new klavesnici zaplatit 1500kc s postovnym a balnym,takze virma htc me moc nepotesila jinak tel v poho
danndi
nováček
nováček
Zařízení: htc vox

Post by danndi »

Aj mne sa zlomila klavesnica presne v mieste kde je svetelny senzor. Ale nastastie tlacidla funguju uplne bez problemov, tak dufam, ze to tak aj zostane. inak voxika mam uz 3 mesiace a nemam pocit, ze by sa mi mal sam otvarat vo vrecku. ale niekde tu bol navod ako spevnit ten mechanizmus.
Zuzana
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Ztrata iluzi

Post by Zuzana »

Rikam si, kolik nas asi je se zlomenou klavesnici v miste svetelneho senzoru. Naivne jsem si myslela, ze mi to uznaji jako reklamaci, protoze ze se zlomila, OPRAVDU NENI moje chyba. Ale ne...oni chteji vydelat na vsem. A to uz vubec nezminuju ty nevyvedene krytky.
S.h.I.t.
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Huawei GX8

Post by S.h.I.t. »

na reklamaci se mi nepovedlo uspět ani s tou nalomenou klávesou (ano, v místě senzoru), ani s krytkami, ani s loupajícím se lakem? na bocích horní části :-(
Zuzana
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by Zuzana »

Tak co se mi nestalo! Minuly tyden jsem si vyzvedla opraveny mobil :) Jako reklamaci to v servisu neuznali, lec klavesnici i krytky vymenili, ale protoze jsem puvodne nesouhlasila (chtela jsem reklamovat a ne jim cpat prachy do chrtanu), penize po mne radsi nechteli. Dekuji ochotnemu zamestnanci Vodafone
0310
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Post by 0310 »

taky jsem reklamoval prasklou klavesnici ale reklamace mi byla uznana takze jsem rad
Zuzana
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

nechapu

Post by Zuzana »

gratuluji...ovsem meli by se sjednotit a ne, ze nekomu stejnou zavadu neuznaji jako reklamaci, nekomu opravi omylem a nekomu bez reci
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Google Nexus S

Post by jenda.69 »

Hehe, tak muj telefon se už taky začíná rozkládat, ale reklamovat to raději zatim nebudu, když vidim, jaký jsou výsledky... někdo jo, někdo ne...
danndi
nováček
nováček
Zařízení: htc vox

Post by danndi »

Reklamoval uz niekto z vas nefunkcne HF? prestalo mi hrat prave sluchatko a zaujima ma, ci treba na reklamaciu poslat aj mobil, ked s nim nic nie je...
locomachine
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Sams. Gal. Note

Post by locomachine »

to danndi:
Klidně ta sluchátka zkus reklamovat, ale nová stojí asi 200,- už jsem je kupoval.
rfcvrcek
nováček
nováček

Post by rfcvrcek »

já mám asi týden prasklý Joystick...jestli se tak tomu říká.Hrál jsem hru a najednou jsem se nestačil divit.Z reklamací taky spěchat nebudu.Lak se mi loupe taky a kritky odstávaj..hlavně kryt usb.Každý říká že po půl roce je jeho mobil jako nový a já ho mám jak po 3rokách svou c55ku. Ale display si udržuju.Mám koupenou folii na PDA..a furt to měním
ADVE
nováček
nováček

Post by ADVE »

To je divný naopak bych řekl, že čím víc nás to bude reklamovat, tak by to měli uznat (když je zo šmejd). Kritky už taky nemám a občas se mi zvedá spodní zelenýho tlač.(kraj u nuly) joystick je celej, ale ošoupanej. Voxe mám asi 1/2 roku. Jinak spokojenost.
S.h.I.t.
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Huawei GX8

Post by S.h.I.t. »

na to tlačítko bacha :-) rádo v místě senzoru praskne :-)
Post Reply

Return to “HTC S710/S730”