Requirements: You MUST have WM6.1 WWE from HTC (or some cooked ROM based off of it). Overview: To elaborate further, these drivers do not accelerate video playback. These drivers do not accelerate normal Windows operation. Some of you have asked if we have abandoned accelerated 2D. We have not, it may still come. The simple fact is, that in this particular case, it was easier to work with the 3D drivers first.
Sice mi to vypise vzdy off (na G900), ale je to rychlejsi, nez na Kaiserovi a to vyrazne. Zkuste i ostatni, zajima me predevsim prvni tabulka, tak jestli sem muzete opsat alespon prvni 3 radky (Driver a desc). Ja osobne pod Driver nic nemam a Desc Intel XScale Optimized D3DM Driver
Na ROM 3.28.462.1 CSY to nejede - jak bylo ostatně avizováno.. Je to holt jen na WWE, napište sem někdo jestli ty "lights" rozjedete? Každopádně na tom xdáči dělaj, jestli se jim to podaří tak maj můj donate..
Tak jsem to vyzkoušel na HyperDragon IIIi Lite a na origo 6.1 WWE a nejede to ani na jednom, tak teď vyzkouším Dutty's Diamond V1 ROM na které to mají oni a jsem zvědav jestli to pojede
Odzkoušeno a opravdu to jede jenom na Dutty's Diamond V1 ROM a ještě k tomu ne zrovna korektně, už se mě to kouslo tak, že pomohl až SR.
Jen tak zkusmo sem zkusil spustit ten testovací program Lights.exe na MDA Compact IV (HTC Touch Diamond), a jede to jak z praku (rychle) i bez instalace ovladacu, vazne parada;) u Diamondu to uz asi maji vyresene od zacatku.
A tady jsou udaje z toho programu, co mi to vypisuje pri spusteni: Driver:
Desc:
Id: 0
Ident: 00000000-0000...
Name:
Vendor: 0
Hardware rasterization: True
Hardware TandL: True
Using video memory
Já teda nwm jak se pozná jestli to funguje nebo nefunguje.. ale mam lurentovu V9 na kerý by to fungovat mělo a žádnej rozdíl nevidim.. aspoň teda co se skrolování v menu týče..
Jsou to ovladače pouze pro 3D akceleraci (direct 3D a openGL),takze na 2D věci jako menu,tomtom apod. to nemá vliv. 2D ovladace budou nasledovat,jsou udajne slozitejsi na vyvoj,ale kdyz uz mají tohle
jo tak to mě nenapadlo myslel sem že když sou 3D tak sou automaticky 2D že 3D zahrnuje 2D Takže třeba 3Dhry by měly šlapat atd.. Pomůžou ty ovladače i foťáku? Aby se už přestal sekat když nemá dostatek světla, to je hrozný..
fotak nema bohuzel nic spolecneho s 2D/3D ovladaci. Je to vlastnost snimace a to konkretne jeho nizke citlivosti. Uz sem to tu na foru psal hodnekrat. Existuje na to maly trik (ne vzdy funguje) ale pokud se povede, je ten obraz krasne plynuly, byt trochu tmavy.
Hm... Tak ho nemuzu zaboha najit... dokonce ani na xda-dev kam sem ho daval 100% taky. No tak jeste jednou.
Zapnout fotak
zaostrit a drzet namacknute
VYPNOUT kaisera a porad drzet namacknute ostreni
chvili pockat a PORAD drzet namacknute
zapnout kaisera a porad drzet
no a melo by to najet se zamknutym casem. Ne vzdy se to podari, ale trebas na transmission sem diky tomu natocil par peknych a naprosto temer plynulych videi (jak za dne)
u mně taky na te verzi rom 6.1CSY funguje..-)) jen mně zajima když to je 3D zaneman to že mi me IGO8 bude plynuleji vykreslovat cestu a ne se jako kdyby ssseeeekkaaatt...mám jako na mysli tu šipečku co ukazuje cestu kam jet..-)))