zdravim
posledni dobou jsem zacal mit tento problem, kdyz treba v file exploreru kliknu na nejakou slozku, zniceho nic se pusti active sync. Dela to i ve fotaku kdyz stisknu tlacitko na vyfoceni nebo kdyz v programs kliknu na libovolnou ikonu (nedela to pravidelne, ale dost casto), docela me to vytaci
nevim cim by to mohlo byt, pouzivam xiaMultiTheme s manila skinem, tak nevim jestli to s tim nema nejakou spojitost
jinak me vubec nenapada cim by to mohlo byt, poradite? diky
Caste a bezduvodne otvirani Active Sync
Ahoj,
tak tento problém mám na Touch HD ihned po Hard Resetu a bez instalace čehokoliv dalšího. AS se bezdůvodně zapíná a po ukončení v taskmanageru je tam za chvíli znova. Mám ROM v 1.14.479.3...Ach jo.
tak tento problém mám na Touch HD ihned po Hard Resetu a bez instalace čehokoliv dalšího. AS se bezdůvodně zapíná a po ukončení v taskmanageru je tam za chvíli znova. Mám ROM v 1.14.479.3...Ach jo.
ActiveSync Killer pomůže.
-
Lukáš Mano
- smartguru

- Zařízení: iP4, HTC Desire
ActiveSync killer: Mějte synchronizaci pod kontrolou Příště stačí trochu hledat!! 
Velký DÍK, ale je to řešení příčiny nebo jen následku nějaké disfunkce systému ? Očekával bych nějaký patch nebo opravu, ale instalovat si nějaký SW, který to hlídá.....hmmm. 
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
Active Sync killer nefunguje správně.
Existuje jiné řešení - podrobný návod v češtině je zde
mě to na obou strojích funguje
Jinak tento problém je zde řešen ve třech!!! vláknech, zkuste vždy před dotazem trochu pohledat
Existuje jiné řešení - podrobný návod v češtině je zde
mě to na obou strojích funguje
Jinak tento problém je zde řešen ve třech!!! vláknech, zkuste vždy před dotazem trochu pohledat