Stavové ikony
- Strunečka
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia E51, Ericsson T39m
Stavové ikony
Zdravim pratele, jeste vcera jsem mival vedle sily siglanu anteny, hlasitosti reproduktoru a stavu baterie ikonku G, ale od rana pri delsi necinnosti zmizi a misto ni se objevi takove ty 2 sipecky, jako kdyz se zapina telefon (nez nabehne to G). Musim vypnout a znovu zapnout telefonni modul a zase to najede, ale opet to po chvili nic nedelani s iPAQem zmizi. Co to je a jak to mam nastavit trvale zpet. Nebo je to nejaka zavada? Mam zkusit mekky reset na sunnysoft klavesnici? Co vubec udela mekky reset (CTRL+ALT+DELETE) nerozhodi mi to nastaveni? Dekuji a tesim se na mozne odpovedi.
G = GPRS - mas dostatecne silny signal pro pouziti GPRS. Jeste tam muze byt E = EDGE a mozna i nejaka ikonka pro 3G, ale s tim nemam zkusenost. Pokud nemas G/E nejsi pokryt datovym signalem.
Mekky reset je zkratka "restart" PDA. Stejne jako bys zmacknul dole tlacitko reset, akorat tady je to vyvolane softwarove.
Mekky reset je zkratka "restart" PDA. Stejne jako bys zmacknul dole tlacitko reset, akorat tady je to vyvolane softwarove.
G = GPRS - mas dostatecne silny signal pro pouziti GPRS. Jeste tam muze byt E = EDGE a mozna i nejaka ikonka pro 3G, ale s tim nemam zkusenost. Pokud nemas G/E nejsi pokryt datovym signalem.
Přemýšlel jsem nad zobrazením stavové ikony G, protože mi po pár minutách po přihlášení do sítě O2 zmizí, i když se telefon nachází na stejném místě. Když je tam přeci i ze začátku, tím pádem by tam měla být stále. Chtěl bych se zeptat nějakého užívatele, který ještě používá WM 6.0, zda se také potýká s tímto problémem?! Já používám WM 6.1, tak si myslím, zda to není právě tím?
-
nofxsak
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy SII
taky mi to pred nedavnem zacalo delat a docela me to desilo... myslel jsem ze je to nejakym programem, ale kdyz je nas vic se stejnym problemem tak to mozna ani zadny problem nebude
mozna jen nejaky novy system od O2 nebo uprava ve WM6.1 za ucelem setreni baterie nebo tak neco - kdyz na to kliknete je tam, je tam ze neni aktivni zadny data session, ale ze v pripade potreby se programy pripoji takze v poho
mozna jen nejaky novy system od O2 nebo uprava ve WM6.1 za ucelem setreni baterie nebo tak neco - kdyz na to kliknete je tam, je tam ze neni aktivni zadny data session, ale ze v pripade potreby se programy pripoji takze v poho
Ahoj, tak jsem dnes telefonoval na *88. Strašná domluva, stále pan Housar opakoval, prý mám zavolat na placenou linku 14141. Nakonec mi slíbil, že můj dotaz předá na patřičné místo. Ti mi volali, ale nebyl jsem u telefonu, tak mi poslali SMS "Vazeny zakazniku,na zaklade vaseho dotazu ohledne dostupnosti signalu na vasem tel.doslo k zaveru,ze kolisani je nepravdepodobne,vyzkousejte prosim ve stejne lo" . Víc se tam nevešlo. A to jsem jim říkal, že to nedělá jen můj telefon, že s kartou T.mobile je to OK. Klasika - zákazníku plať, ale hlavně nekritizuj, nedovoluj si pochybovat o našich kvalitách. Ještě se pokusím napsat dotaz písemně.
Jarda
Jarda