HTC Touch Cruise vs HTC Touch Diamond

Diskuze o dalších komunikátorech série Touch (Diamond, Touch Pro...)
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.

Post by Kulík »

To Gilth: a ty se divíš ;oI 4 hodiny práce přes WiFi je slušný výkon, plus to ostatní co píšeš svědčí o docela slušné výdrži :wink:

Jsem spokojený uživatel Cruise a čím dál, tím méně vidím pádných důvodů k přechodu na Diamond. No, ale výrazně kvalitnější display, TF 3D, menší a lehčí, to jsou důvody pro Diamond - nejsou to závažné důvody, ale už se na Diamonda těším :wink:

Ta vazba na O2 je mrzutá, bublinkově modré brandované TF 3D je příšerné, to už vypadá lépe fialová od TM, i když ani to není nic moc, snad to půjde přenastavit na původní barvy HTC :???: .
wisdom
nováček
nováček

Post by wisdom »

NO V TO PEVNE DOUFAM!
Jinak bych ho ani nechtel! TouchFlo ma svoje kouzlo prave i tim, jak vypada v originale. Navic ja rad cernou :)

//necituj poslední příspěvek, tslany
Gilth
nováček
nováček

Post by Gilth »

Mno omlouvam se vsem za svou nezkusenost, nemel sem tucha ze Wifinka je az taaaaakovej zrout...
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Kulík »

Jj WiFinka je pořádný žrout, pro ICQ bych raději volil GPRS/EDGE, datové přenosy jsou minimální a na baterce to skoro nepoznáš :wink: - osobní zkušenost při provozování ICQ přes Slick.
Gilth
nováček
nováček

Post by Gilth »

Mno mesicne dam kolem litru jenom za ICQ data pres GPRS a diky tomu ze je v praci volna wifinka sem chtel tenhle litranek usetrit :cry: holt neni kazdej den posviceni...
SBDer
přispěvatel
přispěvatel

Post by SBDer »

Tak to v práci snad nebude zase takový problém nabíjet, ne? :-) Kromě toho, ten litr za ICQ nechápu... Já si u svého operátora platím balíček připojení za 200Kč na měsíc s limitem 15MB a nedovedu si představit, že bych tohle všechno prokecal... A i kdyby, od 600 korun už jsou data neomezená, zkuste ušetřit tady ;-)
killershot
nováček
nováček

Post by killershot »

Neví někdo kdy bude k dostání česká verze. Dříve se psalo že tento týden ale zatím to moc nevypádá.
EDIT: Tak to vypadá že se české verze hned tak nedočkáme. Co jsem zjistil tak to vypadá na druhou polovinu července.
Chtěl bych se zeptat na váš názor ohledně české verze? Myslíte že je lepší počkat nebo jít do anglické? Už jen třeba kvůli tom jak to bude s českou romkou. Dík za názory.
landov
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Cruise I

Post by landov »

Mam uz pol roka Cruisea a ked prisiel Diamond, tak som bol celkom nakloneny kupit ho (proste novinka atd.). Ovsem casom moje nadsenie nejako opadlo a momentalne na 100% ostavam pri Cruiseovi, preco?:
- Cruise mam momentalne vytuneny presne podla mojich potrieb a priznam sa, ze by sa mi nechcelo znovu robit to iste na novom zariadeni :-), ktore mne osobne by prinieslo jedine plus a to VGA displej. Ja osobne v tomto zariadeni nevidim iny prinos (TF3D a pod. ma neberie).
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Kulík »

killershot: poslední, oficiálně nepotvrzené, datum je 14.7. :wink:

landov: také váhám, jak říkáš Cruise mám momentálně vytuněného k mým představám, ale... :grin: . No Diamond nějaké plusy má - menší, lehčí, pohybový senzor (nyní už odblokovaný pro volné použití :wink: ), Opera 9.5, ten displej, jak říkáš, TF3D nakonec také není úplně k zahození, no a je to novinka :grin: .
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

Zítra 11.7. začínáme rozesílat první CZ kousky a v UT další.
E.T.
nováček
nováček

Post by E.T. »

Osobně doporučuji v klidu vyčkat nějaký ten čásek než se tento přístroj doladí, protože HTC má ve zvyku poslat do prodeje přístroje ješte ne zcela vychytaným softem !!! A hlavně si ho v klidu vyzkoušet !! Třeba já jsem hrozne nasranej dodnes v jakém soft. stavu jsem před rokem a neco nakoupil Tytna.(s naprosto zásadníma chybama)Takže HTC ano, ale ne hned první modely a hlavně vyzkoušet aby vás nepřekvapilo neco nemilého !!A hlavně dost rychle po uvedení na trh klesá cena techto kravinek ! 8-)

PS :je sice asi normální že se nový výrobek se doladuje za pochodu, ale to je asi normální pro výrobce nikoli pro zákazníka :-D Počkejte pár měsíců a půjčte si to od kámoše co už byl třeba nedočkavý at vidíte jak to funguje ve skutečnosti.Z videa se mi třeba zdálo že reakce na přestránkování prstem je velmi pomalá oproti i founu třeba,(s prstem se už můžete štourat mezi tím v nose než to zareaguje :-D ) který tento systém uvedlo na trh a funguje neskutečne rychle (osobně jsem si zkusil)
landov
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Cruise I

Post by landov »

Ja na Cruiseovi pouzivam original ROM s lokalizaciou CZ a uplne mi vyhovuje.Nemam dovod upgradovat na inu ROM alebo na 6.1. Ovsem mam pocit, ze Diamond bol sity horucou ihlou a prva original ROM ma viac ako dost nedostatkov... Osobne sa mi pozdava verzia Diamond slider, ktora bola uz niekde spomenuta a mala by byt vraj koncom tohoto roku resp. zaciatkom roka 2009...uvidime :-)
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Kulík »

E.T. - Ty pomalé reakce jsou zdánlivé. HTC TF má jinou filozofii než ifoun UI. TF čeká na dokončení gesta přetažení a potom provede akci, u ifounu skutečně přetahuješ. Reakční doba se dá srovnávat při přetahování zoomované fotky, tam TF také reaguje okamžitě. Právěže některé kritiky vzešlé z pohledu na videa bez vlastní zkušenosti míří dost vedle. Rychlost Cruise byla také na základě videí zpochybňována, kdejaký "odborník" tvrdil, že je pomalejší než Touch s 200MHz procesorem, ale opak je pravdou, Cruise je velmi svižný a stabilní, reakce TF na gesta jsou v 95% okamžité :wink: .

Landov: souhlasím, originál ROMka Cruise je naprosto v pořádku, není třeba vymýšlet nějaké "uprage".
No, asi do Diamondu půjdu, pak už si počkám na HTC na Tegře s WM7 :-) .
E.T.
nováček
nováček

Post by E.T. »

ok, každopádně já už budu opatrný při koupi a nejdřív si vše vyzkouším sám.Každopádne mě přišlo super ! přetahovat na ifounu !Jsem zvedavej až si zkusím toto.
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Kulík »

Celkem tě chápu, Tytn byl z počátku průšvih, naštěstí jsem neměl tu čest, chvíli jsem o něm uvažoval, ale odradila mě velikost a hmotnost, HW klávesnici jsem nikdy nepotřeboval. HTCčka, která jsem měl já byla v pořádku hned po uvedení na trh, S200 i Touch neměli chybu a s Cruisem jsem také navýsost spokojený. Vzhledem k tomu, že tyhle věcičky prodávám, Diamonda si samozřejmě nejdříve proklepnu :-) .
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak

Post by Tomáš Kubec »

jj až na to že tě trochu oblafli, CZ stáhnout nepůjde
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Kulík »

Ospen, nějak mi to nedochází, kdo koho oblafl a co CZ nepůjde stáhnout?
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak

Post by Tomáš Kubec »

Na Anglickou verzi verzi nepůjde oficiálně zdarma stáhnou CZ. Jen za poplatek v servisu.
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Kulík »

jtj, takže to není reakce na můj příspěvek, pardon.
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak

Post by Tomáš Kubec »

Kulík: byla to reakce na něco co už je smázlé
Post Reply

Return to “HTC Touch series”