Winterface: Přehledné uživatelské prostředí pro každého

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Winterface: Přehledné uživatelské prostředí pro každého

Post by Jiří Hrma »

Společnost VITO Technology na svých stránkách iWindowsMobile.com představila další ze série aplikací s ovládáním uzpůsobeným výhradně pro prsty. Winterface je uživatelské prostředí, ve kterém je možné zobrazit tabulky se zástupci oblíbených aplikací a nechybí zde ani Task manager (správce programů). Pokud program prozkoumáte blíže, hned vám bude jasné, kde se výrobce inspiroval; podobnost s nabídkami iPhonu tedy opravdu není náhodná.

Pokud si například chcete upravit pozice zástupců v seznamu programů, jednoduše stačí na ikonce přidržet prst. Všichni zástupci se posléze začnou lehce klepat a vy se můžete pustit do editace. Program nabízí poměrně široké možnosti nastavení, zamrzí snad jen plnohodnotná podpora VGA rozlišení, na kterém se grafika interpoluje z QVGA. Trial verzi naleznete zde, další informace vám naservíruje oficiální stránka Winterface.

Image
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Tak jsem narychlo vyzkoušel. Zvětšené QVGA je opravdu nepěkné, a obecně celé "animování" programu je dost sekané. Když srovnám např. animaci funkce "slide to unlock" s iPhonem, je verze pro pda tak na 10 procentech. Což je ubohost.
Chyba je možná v mém XDA Flame, na HTC je třeba všechno v pořádku, ale za tyhle prachy si to můžou vetknout za klobouk.
Škoda, jinak se mi tahle aplikace líbí...
Může někdo vyzkoušet na nějakém hátécéčku, jestli se sekání děje jen na mé cihle?
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Na HTC Touch Diamondu to ve VGA běhá svižně, spíš mi vadí to zvětšení z QVGA, to vypadá hodně nepěkně :-(
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

No stando to se nesmis divit, kdyz o nasi graficke akceleraci se ti muze jen zdat :) Ale nevim cim to je, ale po hard resetu je S2U2 pekelne rychly a nikdy ani jeden zasek. Nyni vzdy po probuzeni je cca 1s trhany, pak uz to je vetsinou v pohode.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Na HTC Universal,jede tez perfektne a rychle,bez jakehokoliv zaseku nebo trhnuti.
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Post by bkf1 »

mno dalsi vice-mene jenom launcher... chtelo by to uz konecne nejaky ten uceleny balik programu jako je TouchFlo3D, jehoz soucasti je treba i prohlizec obrazku atp. ;)
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Hm, nevyladěnost je zřejmě cena za exotické pda, asi začnu mít deprese :-)
nofxsak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy SII

Post by nofxsak »

na QVGA displeji je to pekne a zajimave prostredi... libi se mi ta pruhlednost, moznost presouvat ikonky a hlavne tabulka running :)
na hp to jede krasne svizne bez trhani
akorat se to nehodi na leto je to moc tmave...
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Post by bkf1 »

ja jsem spis zvedavej na iSwish od FlickSoftware ;)
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”