Používám: E-Ten X600 (WM6.0)
Prosím kohokoliv, kdo má s tímto problémem nějakou zkušenost, o radu. Jedná se o následující - jelikož používám rozšíření ZoomSMS, v nastavení zvuků a upozornění jsem nastavil, aby se při přijetí nové SMS nezobrazovalo bublinové upozornění (zároveň jsem nastavil jinou prodlevu blikání). Když provedu restart telefonu, nastavení se vrátí zpět. Zkoušel jsem na to jít i přes registry (nastavil jsem v HKCU\ControlPanel\Notifications\...\Options=3), ale po restartu je zase vše při starém.
Nevíte někdo, co s tím? Vážně mi to leze na nervy a tohle je snad poslední problém, který mám, ale neumím ho nijak vyřešit...
EDIT: Tak zjistil jsem, že nastavení zvuků a upozornění není jediné, co se po restartu obnoví do původního stavu. To samé se děje i s nastavením Spb Diary - změním pořadí záložek v něm, ale po restartu jsou zase v původním uspořádání. Tak nevím...
Některá nastavení po restartu mizí
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Hard reset jsem dneska udělal (mimochodem taky proto, že už jsem našel aplikace, které mi vyhovují a chtěl jsem čistý systém). Tebou zmíněné "záležitosti" zkusím pohledat...
Díky.
EDIT: Tak jsem problém vyřešil právě přes MortScript - napsal jsem si pár řádků a bylo. Nakonec jsem ho ale musel nechat spustit s časováním (po 20 sekundách), protože to nastavení z nějakého důvodu mění nějaká služba po startu (asi telefon). Díky za radu!
P.S.: Po hard-resetu ale zůstává nastavení Spb Diary uložené... zajímavé
\\Používej tlačítko EDIT. lukasm
EDIT: Tak jsem problém vyřešil právě přes MortScript - napsal jsem si pár řádků a bylo. Nakonec jsem ho ale musel nechat spustit s časováním (po 20 sekundách), protože to nastavení z nějakého důvodu mění nějaká služba po startu (asi telefon). Díky za radu!
P.S.: Po hard-resetu ale zůstává nastavení Spb Diary uložené... zajímavé
\\Používej tlačítko EDIT. lukasm