Aku znacku pamatovej karty pre 614c?

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
MgX
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by MgX »

Já přidávám hlas pro SanDisk -mám microSDHC 8GB a zatím úplná spokojenost. To, že je k němu čtečka, je příjemným bonusem.

Jinak se snažím vždy kupovat SanDisk, mám jich doma již několik typů do různých zařízení. Prozatím ,,no problemo" ... tak doufám, že to tak ještě dlouho zůstane :-)
morgoth
nováček
nováček

Re: SanDisk

Post by morgoth »

[quote="4n's"][quote="Strunečka"]Sám osobně mám také SanDisk 8 GB + čtečku USB od Sunnysoftu a jsem naprosto spokojený.[/quote]

Od Sunnysoftu stojí 1166,- a napr. na [url]http://nokia.novymobil.cz/prislusenstvi/id/8937/[/url] ta sama stoji 831,-
tak bacha na to ;)[/quote]

No na tom odkazu mikro karta není SDHC tak asi proto je levnější než od Sunnysoftu
ondrasoch
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HP iPAQ 614c

Post by ondrasoch »

Mam taky Scandisk microSDHC 8GB s cteckou do USB a ted mi odesla (asi po 3-4mesicich) budu ji posilat na reklamaci, jsem zvedav jak to dopadne...
MgX
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by MgX »

Jen bych chtěl stejně jako již Diamant upozornit, že ony kvalitní paměťové karty nejsou ScanDisk, ale SanDisk :wink:

Stejně jako v jiných oblastech i tady existuje jisté procento ,,zmetků", to však neznamená, že by to byly špatné karty....alespoň prozatím to vždy byla velmi kvalitní a bezproblémová volba.
pretender12
přispěvatel
přispěvatel

Kingston ee

Post by pretender12 »

Taky pridam nazor ze bacha na Kingston 4GB SDHC class4. V HP jede ale pri kopceni ji nenajde a phone treba restartnout vybratim baterie.
Post Reply

Return to “Hewlett-Packard”