nevytvořím připojení na net přes BT v počítači z pda

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
audis
nováček
nováček

nevytvořím připojení na net přes BT v počítači z pda

Post by audis »

Zdravím, mohl by mi prosím někdo poradit s vytvořením sítě? Asi jsem něco přehlédl a nemohu přijít na to, co. Chci svůj pocket pc připojit přes bluetooth k svému počítači, který je připojen k internetu a prohlížet web v pda přes net v pc. Mám E-tem m700, WM6,1 od BT-ho (dříve orig. WM6), bluetooth ovladače v počítači Widcomm, adaptér Edimax. zařízení jsou snad spárována, v nastavení v pc v Widcommu v Services startup automaticaly Network acces a Secure conection. .

pro vytvoření sítě jdu do pda, "Connection" > "My ISP" > "add new connection" > zvolim "Bluetooth" > ve "Add new device" nalezne a vyberu svuj počítač > zvolim/nezvolit služby headset a Serial port (to je jedno) > save > a pruvodce se vráti na obrazovku "add new device".

Co dělám blbě? Mj. s WM6 to nešlo také a bezdrátově se připojit k Activesync mi také nejde.

laboroval jsem v počítači s ovladačem sítě (již dávno se vytvořila se nová v "Sítových připojeních" "BT sít", někdy "Aktivní", dnes po laborování "Sítový kabel byl odpojen"), stále nic.

Co mám kde udělat? nebo jak to nastavujete vy? děkuji za pomoc
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”