Ukazatel baterie

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930

Ukazatel baterie

Post by wizaard »

Zdravím,

včera jsem si pořídil WM6 zařízení E-TEN Glofiish X600. V registrech a pomocí určitých programů jsem na telefonu udělal pár změn (přenastavil jsem levé tlačítko na "Telefon", přidal si "digitálky" na homescreen, zakázal připojení na GPRS/EDGE, defaultně vybral "vyžadovat potvrzení o doručení SMS" a zapnul WM ukazatel baterie místo času v homescreen). Problém ale je, že i když už dva dny hledám na webu, nepodařilo se mi zjistit, jak (nebo jestli) zobrazovat ukazatel baterie i mimo homescreen - všude nad aplikacemi místo času.

Zatím jsem nastavil hodnoty v registrech takto:
  • HKLM\Software\Microsoft\Shell\ShowTitleBarClock 0
    HKLM\Software\Microsoft\Shell\ShowTitleBarBattery 1
Eventuelně díky za rady!
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

ukazatel baterie mlžeš mít všude a přitom hodiny mužeš mít všude, existují různé měřiče baterek kteří se umístí na horní liště, např. Magic Button nebo WkTASK, kombinují v sobě i Task Maneger
Soap
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: 1+ 3T

Post by Soap »

doporučuji prográmky, co ti udělají jednopixelovou čáru úplně nahoře na displeji a s ubývající baterií se skracuje
např.: nově vydaný Batti
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by wizaard »

tslany wrote:ukazatel baterie mlžeš mít všude a přitom hodiny mužeš mít všude, existují různé měřiče baterek kteří se umístí na horní liště, např. Magic Button nebo WkTASK, kombinují v sobě i Task Maneger
Díky za rady, ale tenhle styl mi nevyhovuje. Aplikace, které jsi vypsal, jsou sice moc fajn, ale nevyužiju je. Jak jsem ale zjišťoval, originální ukazatel baterie WM se zobrazuje pouze na homescreenu. Bohužel...
Soap
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: 1+ 3T

Post by Soap »

wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by wizaard »

Batti je moc fajn, měl jsem ho chvíli nainstalovaný a v podstatě by se dalo říct, že jsem byl spokojený, ale já bych prostě moc rád, kdyby šlo nastavit tomu WM ukazateli baterky, aby se zobrazoval místo času všude. To by bodlo. Někde na nějakém screenu WM6 jsem to snad i viděl, ale jak to udělat, nevím :cry:. Když to nepůjde, asi se prostě k Batti vrátím, protože to bylo zatím to nejlepší, co jsem viděl (správce úloh mám v telefonu od E-Tenu a moc mi vyhovuje - nastavil jsem ho na jedno z bočních tlačítek, takže je k němu vždy přístup).
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”