podařilo se vám někomu na 614 zprovoznit synchronizaci přes bluetooth? na mý starý 4700 to šlo bez problémů, ale tady na to nemůžu za boha přijít...
asi bude problém, že na PC mám na výběr COM 7+8 (nejde změnit, nebo nevim jak) a na iPAQu COM 0,1a3, všechny ostatní to hlásí obsazený...
ať to nastavim jak chci, tak se to po připojení zas okamžitě odhlásí a actsync to ani nezaznamená.
a propo, na WM5 se nastavoval jeden COM port pro in a jeden pro out, ale tady na WM6 jsem našel nastavení jen pro out, nastavuje se vůbec někde ten in?
614 - BT synchronizace
Q
Měla jsem přesně stejné chování, ale už se mi to podařilo vyřešit!
Pokusím se popsat, co jsem dělala.
Takže asi takto:
na PC
1. v BT softwaru nastavit automatické spouštění sériového portu 7 a 8,
2. v BT softwaru v nastavení (u mě Quick Connect) přiřadit zařízení sériový port pro automatické připojení (u mě port 8)
3. restartovat BT software
na ipaqu
1. zapnout BT
2. jít do Connections -> Bluetooth, tapnout na Add new device , aby vyhledal počítač)
3. objeví se název počítače => vybrat a kliknout na pravé soft. tlačítko Next
4. objeví se okno pro vytvoření partnerství => zadat kód
na PC
1. zadat kód pro vytvoření partnerství
na ipaqu
1. partnerství by mělo být vytvořeno, objeví se okno se seznamem na PC dostupných služeb => zaškrtnout ActiveSync => kliknout na pravé soft. tlačítko Finish
Nastavení by mělo být kompletní.
Lze vyzkoušet:
Na ipaqu spustit ActiveSync => pravé soft. tlačítko Menu => Connect via Bluetooth
Sorry, jestli to vypadá moc polopaticky, ale lepší víc info, než míň. Jinak chyba byla určitě v nastavení BT v PC.
Ještě dodám, že přes BT nefunguje synchronizace médií, ale to asi není chyba, ale vlastnost ActiveSyncu.
Takže asi takto:
na PC
1. v BT softwaru nastavit automatické spouštění sériového portu 7 a 8,
2. v BT softwaru v nastavení (u mě Quick Connect) přiřadit zařízení sériový port pro automatické připojení (u mě port 8)
3. restartovat BT software
na ipaqu
1. zapnout BT
2. jít do Connections -> Bluetooth, tapnout na Add new device , aby vyhledal počítač)
3. objeví se název počítače => vybrat a kliknout na pravé soft. tlačítko Next
4. objeví se okno pro vytvoření partnerství => zadat kód
na PC
1. zadat kód pro vytvoření partnerství
na ipaqu
1. partnerství by mělo být vytvořeno, objeví se okno se seznamem na PC dostupných služeb => zaškrtnout ActiveSync => kliknout na pravé soft. tlačítko Finish
Nastavení by mělo být kompletní.
Lze vyzkoušet:
Na ipaqu spustit ActiveSync => pravé soft. tlačítko Menu => Connect via Bluetooth
Sorry, jestli to vypadá moc polopaticky, ale lepší víc info, než míň. Jinak chyba byla určitě v nastavení BT v PC.
Ještě dodám, že přes BT nefunguje synchronizace médií, ale to asi není chyba, ale vlastnost ActiveSyncu.