Externí blesk/lampička?
-
jenda.69
- častý přispěvatel

- Zařízení: Google Nexus S
Externí blesk/lampička?
Je možný na Voxíka připojit přes miniUSB nějakou diodku, která by sloužila třeba jako blesk?
Myslim to tak, že bych sehnal miniUSB konektor, nějak na něj připájel ledku a nějakej ten odpor a po zapojení do telefonu by se rozsvítila...
Šlo by to, nebo na tom konektoru telefon nemá žádný napětí? Změřil bych si to, jenže netušim jak a miniUSB konektor navíc nemam...
Myslim to tak, že bych sehnal miniUSB konektor, nějak na něj připájel ledku a nějakej ten odpor a po zapojení do telefonu by se rozsvítila...
Šlo by to, nebo na tom konektoru telefon nemá žádný napětí? Změřil bych si to, jenže netušim jak a miniUSB konektor navíc nemam...
Re: Externí blesk/lampička?
Řeším ten samý problém,štve mě,že jak je trošku víc šero,tak jsem s voxem nahraný...vyfotím akorát tmu:( :(...ale podle toho co jsem tady viděl,tak by to mohlo jít jak říkáš.na to mini usb připájím diodku...viděl jsem tu někde návod v kterém bylo něco o 5ti voltechna některém pinu....na tom mini usb....sice mám woxe....aji skušenosti s pájením a konektorama..ale dal jsem za něj dost...takže to určitě neskusím jako první:D
Nebo kdyby někdo věděl o fotáku...šikl by se:( foták na usb:_(
edit by admin: proč cituješ poslední příspěvky? přečti si Pravidla fóra!
Nebo kdyby někdo věděl o fotáku...šikl by se:( foták na usb:_(
edit by admin: proč cituješ poslední příspěvky? přečti si Pravidla fóra!
-
jenda.69
- častý přispěvatel

- Zařízení: Google Nexus S
Právě proto se ptam, mam taky stejný dojem. Ale nějaký svítítko bych na telefonu chtěl, proto mě napadlo toho... Opravdu ho nehodlam rozebírat a montovat tam někam LEDku podobně jako v tomhle návodu. 
-
[T]trdlo_s.r.o.
- nováček

- Zařízení: HTC S710 [Voxík]
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení: