614c - ztlumení vyzvánění

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Post Reply
churos
nováček
nováček
Zařízení: Gsmart 1205

614c - ztlumení vyzvánění

Post by churos »

Ahoj, poradí někdo jak rychle ztlumit vyzvánění, aniž bych musel toho člověka típnout? Nepřišel jsem u Ipaqa za měsíc na to jak. Ani hard reset, a default naastveni me nepomohlo :-(
1979
přispěvatel
přispěvatel

Post by 1979 »

podle mých info to nejde...
jde jen ztlumit vyzvánění pomocí horního tlačítka, ale jen na jeden cyklus zvonění...přehraje melodii a když ji hraje znovu, tak se zvonění údajně zase spustí...
japo
nováček
nováček

Post by japo »

mne horne tlacitko spolahlivo vypne zvonenie natrvalo, t.j pokial ho zase nestlacim...
hxg614
přispěvatel
přispěvatel

Post by hxg614 »

Japo - áno vypne, ale nie počas zvonenia. Keď už telefón zvoní a stlačíš to horné tlačítko, tak po skončení melódie zvonenia sa táto pustí znova ale zasa nahlas...
Ada1986
přispěvatel
přispěvatel

Post by Ada1986 »

Pánové já tedy používám S2U2, takže možná, že je to tím, ale mě funguje přerušení vyzvánění aniž bych odmítl člověka, prostě to jen vyzvání bez zvuků a vibrací tak, že jak je po straně jogdial, tak s ním prostě hnu dolů a už to je bez zvuku
Kopeček
nováček
nováček

vypnutí zvonění

Post by Kopeček »

Nevím, jak komu se dá vypnout zvonění, ale já pohnu kolečkem dolů a zvonění a vibrace se vypnou. Pokud to vypnu jen vrchním tlačítkem při příchozím hovoru, nezvoní to jen jeden cyklus, ale pak zase jo. Kolečko to ztlumí na celou dobu příchozího hovoru.
xthomas
přispěvatel
přispěvatel

Post by xthomas »

mně to pomocí jogdial vypnout nejde.. nějaké tipy? dost by mi to pomohlo.. díky
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD2

Post by Diamant »

Mne to tiež nejde stlmiť inak, než horným tlačidlom (iba na jeden cyklus zvonenia).

Ale mne dosť vadí aj to, že keď telefonujem v aute, tak pokiaľ chcem diskrétny hovor, tak to nejde nejako jednoducho prepnúť na telefón a vždy mám hlas cez handsfree v celom aute.
Post Reply

Return to “Hewlett-Packard”