Display se prohyba?

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Post Reply
homi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Display se prohyba?

Post by homi »

Tak mi dorazil po reklamacce presne po 30 dnech novy iPaq614(kvuli vadne baterii novy pristroj). Zjistil jsem ale, ze se mi display pod stylusem trochu prohyba,je to normalni? U predchoziho,jako bych tapal po skle, ted jak po sesitu obalenem folii. Mate nekdo podobny problem?
nofxsak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy SII

Post by nofxsak »

displej se skutecne prohyba, v podstate jde o to aby se dve vrstvy dotykovky spojily...
neboj me to dela taky :wink:
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Me taky, ale malo. Trochu me to stve, vim, ze vetsina je ma tesne na sobe = neprohybaji se :)
mutoid
nováček
nováček

Re: Display se prohyba?

Post by mutoid »

homi wrote:Tak mi dorazil po reklamacce presne po 30 dnech novy iPaq614(kvuli vadne baterii novy pristroj). Zjistil jsem ale, ze se mi display pod stylusem trochu prohyba,je to normalni? U predchoziho,jako bych tapal po skle, ted jak po sesitu obalenem folii. Mate nekdo podobny problem?
ani nevite jak jsem rad ze vam to dela taky, jsem uplnej PDA amater co si ted poprve poridil pda ipaq614c a docela me to dost vylekalo :) tak jsem rad ze je to normalni .............. ufffffffffffffff :)
homi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by homi »

No podle mne to normalni neni,PDA pred reklamaci mi to nedelalo,az se neco opet po, tak to pujdu opet reklamovat.
Post Reply

Return to “Hewlett-Packard”