Zdravim. Shanim nahradni desticku prednich klaves (D-Pad) pro hermese, ale v nasi lokalni verzi, ne v te AT&T s kulatym usporadanim. Tu jsem nasel... Vedel by nekdo, kde by se to dalo sehnat?
Problem je v tom, ze display je bily, nefungujou LEDky, spatne se indikuje nabijeni a podsviceni tlacitek d-padu taky zlobi... vyzkousel a vycetl jsem, ze to dela prave tahle deska (anebo ten humusflex co tam je).
Za jakoukoli radu predem dekuju.
Nahradni dil pro HTC TyTN (Hermes)
-
Roman Pokorný
- už mám dva příspěvky

Mrtvý TyTN
Ahoj:)...kdybys náhodou sehnal mrtvolu TyTNa..tak já bych potřeboval z něj fotoaparát..(roztekl se mi při sušení
).Možná by mi stačila jen optika a ovládání zoomu...bez snímacího čipu,protože ten vypadá že přežil.
Kupim:)
Kupim:)
haloohaloo, kdo ma optiku do TyTNa??:(
Tak radeji to pisi jeste jednou..prosiim o pomoc s opravou TyTNa..
Pri suseni po "koupeli" telefonku jsem si nedopatrenim znicil (zakalil a roztavil) optickou cast fotacku.Snimaci cip se chova normalne.Mam velikou prosbu na kohokoliv, kdo zna nekoho s mrtvolkou/utopencem atd.Kupim optiku/cely modul fotacku...
Diky opravdu moc
Pri suseni po "koupeli" telefonku jsem si nedopatrenim znicil (zakalil a roztavil) optickou cast fotacku.Snimaci cip se chova normalne.Mam velikou prosbu na kohokoliv, kdo zna nekoho s mrtvolkou/utopencem atd.Kupim optiku/cely modul fotacku...
Diky opravdu moc