ok, tak polopate

pokud chces vytvorit novou sms pomoci jedineho stisku popr. spusteni programu, musis spustit aplikaci ktera zpravy obstarava i s nejakymi parametry, ktere reknou one aplikaci ze se jedna o SMS zpravu, a ze se ma spustit s formularem pro novou zpravu... aplikace co obstarava zpravy se v drtive vetsine pripadu jemnuje "tmail.exe" a je umistena ve slozce \Windows , ted k tmail.exe pribalis ony parametry ktere reknou co ma tmail delat tzn.
-service "SMS" = ze se jedna o SMS
-to "" = bez prijemce
-body"" = a bez textu. Mno ted to staci na sebe nabalit a nekam to ulozit. Jsou tri moznosti...
1) vytvorit zastupce v menu start, coz je obycjeny textovy soubor ulozeny skoncovkou TXT a s obsahem ktery mu rika kam ma odkazovat. Tento se pak spousti a lze ho umistit kamkoli, do programu, do startu, nebo jen tak na kartu. Taky na nej muzeme odkazat z nejake aplikace ktera obstarava premapovani tlacitek, napr. AEButtons atp. Obsah toho souboru je takovyto:
Code: Select all
49#"\Windows\tmail.exe" -service "SMS" -to ""-body""
2) vytvorit pro danou HW klavesu v registru dany klic s danou hodnotou jejiz obsahem bude prave onen prikaz (slozitejsi zpusob, kazdopadne po prohledani fora lze zde najit postup jak namapovat HW klavesy v registru - pro leve a prave softkeys to jsou klice
HKCU\Software\Microsoft\Home\keys\113 a
HKCU\Software\Microsoft\Home\keys\112
3) splasit programek ktery toto vse udela za tebe