Facade

Diskuze o programech pro Windows Mobile
-ps-

Facade

Příspěvek od -ps- » čtv led 12, 2006 11:16

Nevite co je tohle zac ?
Obrázek

Uživatelský avatar
USER47
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: ned říj 09, 2005 15:26
Bydliště: Praha

Příspěvek od USER47 » čtv led 12, 2006 15:41

To je podle mě plugin Facade

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » čtv led 12, 2006 21:34

USER47 píše:To je podle mě plugin Facade
Ano to je to, dekuji!

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9220
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Z Fold 2
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv kvě 04, 2006 18:07

Jinak koncem dubna vyšla nová verze Facade pluginu 1.0, která konečně nabízí i českou lokalizaci (by Beecher).

Facade 1.10 CZ můžete stahovat z naší Download sekce.

Standa99
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 242
Registrován: ned bře 12, 2006 10:53
Zařízení: Pixel

Příspěvek od Standa99 » čtv kvě 04, 2006 20:08

Me se libi jeste nadstavba Facade Large.
Přílohy
Facade_Large.png
Facade_Large.png (59.65 KiB) Zobrazeno 6153 x

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9220
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Z Fold 2
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv kvě 04, 2006 20:28

Facade Large ? To vubec neznam a ani na ofic. webu nic neni... kde se to da sehnat nebo je to nejaka fanouskovska modifikace ? Vypada to totiz fakt pekne !

Standa99
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 242
Registrován: ned bře 12, 2006 10:53
Zařízení: Pixel

Příspěvek od Standa99 » čtv kvě 04, 2006 22:56

Musi byt nainstalovany Facade + pripadne cestina a "Facade Large" se nakopiruje rucne. Nahodi se jako "Vychozi obrazovka" a konfigurace se deje v "Facade settings".
Přílohy
WM5FacadeLarge.zip
(49.39 KiB) Staženo 389 x

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9220
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Z Fold 2
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv kvě 04, 2006 23:01

jo diky !

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9220
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Z Fold 2
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pát kvě 05, 2006 14:32

Nová verze češtiny od beechera pro Facade 1.10 (jelikož v původní verzi se české překlady špatně zobrazovaly na displejích s rozlišením 176x220px).

Instalace:
1. Stahnete a rozbalte soubor ResCzech.zip
2. Rozbaleny ResCzech.dll nahrajte do vaseho zarizeni do adresare Program Files/Facade
2. Prejmenujte puvodni soubor FacadeRes.dll na FacadeRes.old
3. Prejmenujte stazeny soubor ResCzech.dll na FacadeRes.dll
4. Restartujte telefon a pote smazte puvodni soubor FacadeRes.old

That's all :grin:

Autorem lokalizace je beecher
Přílohy
ResCzech.zip
Opravena CZ lokalizace pro Facade 1.10 by Beecher
(3.26 KiB) Staženo 166 x

Uživatelský avatar
M!rage
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pát kvě 05, 2006 12:11
Bydliště: Brno - Líšeň
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M!rage » pát kvě 05, 2006 14:40

Super HS to Facade jen skoda ze je placeny aspon to vsichni rikaj :???:

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9220
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Z Fold 2
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pát kvě 05, 2006 15:05

jj je, k dispozici je na vyzkouseni 12ti denni trial verze, ale urcite se da pri trose hledani sehnat i starsi (a celkem pouzitelna) betaverze facade (tusim verze 0.9) ktera byla jeste sirena jako freeware...

Worth
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: sob črc 14, 2007 13:05

Příspěvek od Worth » pon črc 23, 2007 11:51

prosim je tu nekdo kdo by mi mohl pomoci s upravou zdrojaku honesreeanu facade large? tedy jen rekl co ve zdrojaku zmenit, aby..

EDIT: neznate aspon nekdo program kt. emuluje prostredi smartphonu tedy - rozliseni 220x176, a jeho operacni system? kdyz totiz neco zmenim v souboru xml tak vysledek uvidm az to nahraju do zarizeni + nastavim pro homescreen..

EDIT BY ALTERNATIV: Naposledy Te prosim, aby si prestal porusovat pravidla a nepsal dva sve prispevky hned pod sebe. Pouzij tlacitko upravit a napis EDIT,dekuji. Prispevky slouceny.

Foxcop
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: úte čer 19, 2007 20:06
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Foxcop » pon črc 30, 2007 12:21

Poraďte prosím, jak docílit toho, aby mi Facade na HS vypisoval celý datum tak, jak je to na obrázku.Nyní mám v nabídce tyto formáty např.:
neděle,31 XII
neděle 31 pro
Přílohy
facade_large_109.png
facade_large_109.png (53.89 KiB) Zobrazeno 4907 x

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9220
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Z Fold 2
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pon črc 30, 2007 12:52

Mrkni se do nastavení Facade - je tam sice celkem hodně položek, ale 100% to tam bude. Přesně nevím - nemám teď po ruce žádný smartphone, na kterém bych to mohl ověřit.

Foxcop
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: úte čer 19, 2007 20:06
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Foxcop » pon črc 30, 2007 13:15

Právě, že to co potřebuji v nabídce není, ale nějak to přece musí jít, když jak na obrázku vidno to funguje. Asi nějakou úpravou v něčem, ale nevím v čem a jak. :???:

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1029
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Příspěvek od p.a.Ť.o » pon črc 30, 2007 14:05

zkus nastavit vlastni format data, napr. ddd, dd.MM. ? nefunguje?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9220
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Z Fold 2
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pon črc 30, 2007 15:03

A nebo sem uplni xmlko co facade generuje a mrknem na to ;-)

Foxcop
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: úte čer 19, 2007 20:06
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Foxcop » pon črc 30, 2007 15:23

V nastavení vlastního data to není. Tady je soubor xml.v raru.
Přílohy
Large.rar
(1.92 KiB) Staženo 101 x

Uživatelský avatar
skunk
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: čtv úno 01, 2007 21:48
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od skunk » pon črc 30, 2007 20:06

to je divný, ale já mám v nabídce zobrazení data 8 možností včetně toho, který jsi zakroužkoval na obrázku. Mám tohle: Facade 1.22.1 (01/28/2007). nemůže za to třeba policy patch?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9220
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Z Fold 2
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pon črc 30, 2007 20:39

Policy Patch je jen pro SP s WM2003/SE...

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 hostů